Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

North – Optic

Spel Nr2:

North -1.5 maps vs. Optic @ 3.25 (bet365) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:


North - Optic

Jag trodde på North i denna matchupen i match 1 då man släppte igenom Inferno vilket var ett stort misstag. Lägg därtill några riktigt grova misstag i matchen i sig och North förlorade ganska klart. Man tog revansch igår och visade vilken nivå man kan hålla och jag vidhåller fortfarande att man blir ett bättre lag med aizy istället för Rubino.

Optic har ju också bytt spelare nu när Hiko är med i laget istället för stanislaw. Just Hiko var urusel igår med 6-22 då man förlorade klart mot Astralis.

North bör vara bättre förberedda nu och jag tycker också man har fördel av att det är bäst av 3 då man har fler maps som man är bra på jämfört med Optic och jag tror danskarna vinner här.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

North – Optic

  • Datum:
    17 feb 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td