Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SK – Cloud9

Spel Nr3:

SK -4.5 rundor vs. Cloud9 @ 1.96 (188bet) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

SK har ett otroligt lag på pappret sedan man la till felps till laget och kan man bara få till kemin så finns det ju alla möjligheter att man blir bäst igen. Laget har ju t.ex. båda spelarna som rankades 1+2 under 2016, coldzera och FalleN. Första matchen mot kineserna igår blev en enkel historia då man vann 16-5.

Cloud9 lyckades kämpa till sig segern mot NiP i en match där man klart såg att det var två lag med klent självförtroende och många brister i spelet. Liknande spel mot dagens motståndare kommer inte hålla då SK är klart mycket bättre än NiP i dagsläget.

SK har 4 raka vinster mot Cloud9 och nu när det brasilianska laget känns ännu starkare samtidigt som Cloud9 har långt till toppformen så tror jag det här blir en enkel historia för SK!


BOL!
E-Sports

SK – Cloud9

  • Datum:
    17 feb 2017
    03:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td