Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML x2

Spel Nr4:

NiP vinners vs. Cloud9 @ 1.77
NaVi vinner vs. FaZe @ 1.30

Totalt odds: 2.30 @ 188bet

Insats: 7 Units


Kort motivering:

NiP - Cloud9

Detta känns som den jämnaste matchen av alla vilket också oddsen indikerar. Jag spelade på Cloud9 när dessa lagen möttes i första matchen och då lyckades amerikanerna vinna en tajt match.

NiP lyckades bryta sin 8 matcher långa loosing streak när man igår slog kineserna från TyLoo som trots allt är ganska klena så NiP behövde inte göra mycket för att vinna. Dock så kan det vara skönt att den negativa sviten är bruten för laget så kanske man kan komma igång igen? Kapaciteten finns helt klart.

Cloud9 blev överkörda av SK vilket nog inte var bra för detta laget som redan på förhand kändes tveksamma på många sätt och vis. Matchen igår visar att man just nu är långt ifrån toppen där man önskar att vara.

Två lag med uselt självförtroende och rätt usel form i en match som känns ganska öppen. Jag tror NiP gynnas av att det är bäst av 3 nu eftersom man är väldigt rutinerade och man har också den djupare map poolen då man är bra på fler maps än Cloud 9.

Dessa fördelarna + segern igår som borde gjort nytta för NiP gör att jag tror dom drar det längsta strået i denna matchen.NaVi - FaZe

NaVi var lite illa ute igår när man låg under med 2-6 mot Renegades men sedan vaknar man till liv och vinner 14 raka rundor så segern blir enkel med 16-6. Vilket NaVi får vi se idag, det som fortsätter att ha problem eller det som tillslut kom igång igår?

FaZe är hindrade av att man spelar med jkaem som stand-in i denna turneringen i väntan på att Niko ska ansluta. En knapp seger mot Renegades med 16-14 är inte imponerande och igår torskade man ganska klart mot mousesports med 10-16.

Tror NaVi kommit igång lite nu och man bör därför kunna vinna denna matchen enkelt mot ett FaZe som inte alls går att känna igen i denna turneringen.BOL!
Parlay

Parlay – ML x2

  • Datum:
    18 feb 2017
    01:00
  • Sport: Parlay
  • Land: Parlay
  • Liga: Parlay
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-02-18 17:58

Haha ja man ska väl aldrig ta ut något i förskott. Är det något lag som ska komma tillbaka efter en överkörning i map 1 så är det väl rutinerade NIP. Sen så är det lätt hänt att det rinner iväg när maten känns avgjord, 16-2 eller 16-12 blir ju fortfarande bara 1-0 i bäst av 3 så man såg tydligt hur NIP inte brydde sig om map 1 efter den tröga starten.

midcapking 2017-02-18 09:29

Magiskt att dom kunde vända . Jag stängde av efter 1:a map:en.

midcapking 2017-02-17 23:55

NiP:s första map var ju ett skämt. Man undrar nästa om dom lirat? Frantic bustade också och Sveriges glansdagar inom CS är över......Tyvärr. Du var annars 100% i dagens 2 första matcher . Snyggt där med hcp liren som satt .
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här