Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Astralis – NiP

Spel Nr2:

Astralis -1.5 maps vs. NiP @ 2.09 (188bet) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:


Astralis - NiP, planerad starttid 01:00

Astralis visade under gruppspelet att man fortsatt är världens bästa lag och ett NiP helt ur form ska inte vara några problem här.

Visst vann NiP igår men det var mot ett Cloud9 som har stora problem i laget och det var en krystad match mellan två lag som spelade rätt uselt. Den nivån håller aldrig mot Astralis och om inte NiP fått dunderhonung till frukost så lär man inte hänga med här.

Tycker också det ser väldigt tryckt ut i NiP lägret. Get_Right är med all tydlighet inte fullt frisk utan han ser nästan plågad ut vilket inte är ett gott tecken. Övriga i laget ser också ganska pressade ut och när motståndet idag är på en hög nivå så är det enligt mig stor risk att denna stora pressen som finns på NiP innebär att laget rasar samman totalt igen.

Astralis 2-0 känns bra här!


BOL!
E-Sports

Astralis – NiP

  • Datum:
    19 feb 2017
    01:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: USA
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td