Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

SSK – Timrå

Södertäljes vinster på sistone kan lätt tonas ner - oddset på Timrå ikväll har gått och blivit attraktivt.

Nyligen tio raka nollpoängare hos SSK och det var underkänt på flera sätt - men inte helt oväntat, tåget gick ju och sedan en tid tillbaka är det mest bara en väntan på kvalet. Lyckades ändå fixa trendbrottet näst senast då ett lynnigt MODO besegrades här hemma. SSK visade bättre tåga men framförallt underkänt av MODO. Mer överraskande att SSK i lördags åkte till Karlskoga och 5-2-vann. Mötte dock ett lag i viss panik och det mesta gick in för SSK.

Segrarna har onekligen kommit mot problemmotståndare - ett annat läge ikväll mot ett förvarnat, formstarkt, högmotiverat, retat Timrå. Dessa går för andraplatsen och det kan mycket väl lösa sig, schemat ser vettigt ut. Har långspurtat övertygande och behövde inte skämmas över torsken mot ett förbättrat AIK senast. Starka bortasegrar innan dess och firma Pettersson/Dahlén leder laget fantastiskt bra.

Timrå har stått som segrare i sju av de åtta senaste på bortais och ska inte dippa här. SSK har bedrövliga hemmasiffror och även om man nu verkar tycka att hockey är halvroligt igen bara måste det bli svårt att matcha Timrås hunger här. Underskattning skulle verkligen förvåna - dels med tanke på Södertäljes segrar, dels med tanke på att Timrå torskade förra mötet (under Timrås krisperiod) - och det är lätt att landa i stark Timrå-chans här. Överlag överraskande höga Timrå-odds, 1,95 är klockrent värde och definitivt läge att prova klara siffror.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

SSK – Timrå

  • Datum:
    20 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td