Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kinguin – Mousesports

Spel Nr3:

Kinguin vinner denna matchupen med 2-0 vs. Mousesports @ 3.50 (betway) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Kinguin är ett lag som består av endast polacker som alltid kommer stå i skymundan av Virtus.pro som är ett av världens bästa lag. Därför får kanske inte Kinguin den credden som kan förtjäna ibland då detta är ett lag fyllt av talang. Nu är man också med i högsta ligan då man kvalat sig in till pro league och får därför möta dom stora grabbarna.

Kinguin har inlett året riktigt bra och är också ett av lagen som spelat allra mest. 25 matcher har man hunnit med hittills och man har vunnit 18 av dessa. Man deltog i den stora turneringen i Kina för en månad sen där vi hade den största prispotten någonsin och man gick faktiskt till final efter att man slog ut "storebror" Virtus.pro med 2-0 i semifinalen innan man sedan förlorade finalen mot EnVyUs. Pro league har också det inletts riktigt bra med 3 vinster och 1 förlust när man mött lag som är högre rankade än dagens motståndare, FaZe och Virtus.pro.

Mousesports har nu tappat sin superstjärna Niko och det är en förlust som jag tror kommer svida rejält och synas tydligt. In i hans ställe kommer ChrisJ som nyligen blev petad från laget som lagets sniper. Oskar kom in och tog sniper platsen, nu när Niko försvann så ska man ta tillbaka ChrisJ vilket gör att han förmodligen kommer få spela utan snipern eftersom Oskar har den platsen just nu. Det blir ett konstig lagbygge där man har två spelare som är specialister på snipern men båda kan inte köra den, sen har man ytterligare 3 spelare som inte alls håller någon hög nivå. Mousesports levde mycket på att Niko kunde bära laget och nu när han är borta och man ersatt honom med en spelare som får spela i en helt ovan roll så lär det bli tufft.

Första mapen är Nuke som är en svag map för båda lagen då man sällan spelar den. Dock har Kinguin inte spelat match på över 2 veckor och dom har hela tiden vetat om vilka maps som kommer nu mot Mousesports. Så dom har haft all tid i världen att förbereda sig ordentligt vilket gör att man måste ha tränat in Nuke ordentligt inför denna matchen. Dessa matcherna i pro league är också dom största för Kinguin vilket gör att man tar dom på största allvar.

Mousesports var ju nyss i Las Vegas och har precis kommit hem så man har förmodligen inte hunnit träna något alls sen turneringen borta i USA vilket gör att man kommer in till denna matchen med ny lineup och dåliga förberedelser. Mousesports brukar också spela i många större turneringar, dock mest tack vare Niko som nu är borta, vilket gör att en sån här veckomatch i pro league mot ett mindre glamoröst motstånd kan innebära att man får svårt att tända till.

Map 2 är Cobblestone som båda lagen är vana vid att spela men återigen så lutar det enligt mig klart åt att Kinguin är mycket starkare än nuvarande mousesports lineup.

Oddsen känns enligt mig felsatt vilket man också kan se om man jämför med pinnacle.

Många bolag har map 1 som jämn, men Kinguin som liten favorit. Att oddsen är så jämna är antagligen eftersom det är en map som båda lagen sällan spelar på men nu när Kinguin har haft 2 veckor att träna på Nuke samtidigt som mousesports inte kunnat träna alls så måste det vara klar fördel även på Nuke för Kinguin.

Map 2 har många bolag Kinguin som stor favorit och det är för att båda lagen är lika vana att spela på mapen men Kinguin känns som det klart starkare laget i dagsläget.

Pinnacle har också 2.73 på att Kinguin vinner 2-0 här vilket innebär att betways odds är en rejäl bjudning.


BOL!
Spela på Betsson och få Se bonus här
E-Sports

Kinguin – Mousesports

  • Datum:
    23 feb 2017
    19:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td