Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Las Palmas – Real Sociedad

Fjärde gången gillt för Las Palmas? Ingen Willian i luften!

Den spanska helgomgången inleds med Las Palmas-Real Sociedad 20:45 ikväll. Las Palmas går på revanschjakt - både för egna färska resultat och gentemot kvällsmotståndet Real Sociedad.

Las Palmas förlorade höstmötet med hela 1-4 på Anoeta. Det ska dock sägas att ett flertal specialvillkor fanns vid plats när det resultatet fastställdes. Sociedad gynnades av Las Palmas-utvisning redan i 21:a minuten. Bland de fyra målen ingick två straffmål. Det är mycket sällan Las Palmas förlorar matcher tydligt.

Las Palmas har för all del tre raka ligaförluster i ryggen, men vid samtliga tre tillfällen har uddamålet blivit vattendelare mellan lagen. Las Palmas har har faktiskt haft massivt bollinnehav mot såväl Granada (73%) som Sevilla (56%) och Malaga (62%), trots att två av matcherna faktiskt spelades på bortaplan. Las Palmas brukar styra spelet och vara extra framgångsrika här på hemmaplan: 6-5-1 på 12 hemmamatcher under säsongen.

Real Sociedad är ett starkt lag som åkte på en snöplig 0-1-förlust senast hemma mot Villarreal. Sociedad skapade flest avslut i den matchen, men laget hade svårigheter på både första och sista tredjedelen. Laget tillät Villarreal få en rad stora kontringsöppningar som kunde gett fler än ett insläppt mål. Sociedad fick för egen del bara iväg ett enda avslut på mål av totalt 16 avslut (d.v.s. hela 15 avslut utanför målet!). Trubbigheten offensivt hänger ihop med att Sociedads viktige nickmålkung Willian José (9 mål på 20 matcher) skadades inför Villarreal-matchen. Beklämmande att han kommer att saknas även här.

Dags högkapabla Las Palmas att plocka poäng igen och det finns ingen bättre plats att göra det än inför hemmafansen. Visst kan tillika bollkära Sociedad utmana Las Palmas om bollinnehavet, men Sociedad har egna svagheter och lär lida av Willian Josés frånvaro. Spela Las Palmas med Asian Handicap 0 (pengarna tillbaka vid kryss) till 1.961!

Fotboll

Las Palmas – Real Sociedad

 • Postad:
  24 feb 2017
  16:34
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 0 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,96
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  24 feb 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Fotboll
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td