Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas – Arizona

Dallas är tillbaka i spel efter vilovecka och läget är knivskarpt, det har gått och blivit 10 poäng upp till strecket. Ännu är det för tidigt att ge upp laget - mycket stark chans inatt.

Första matchen för Dallas sedan förra lördagen, då man avslutade med att avgöra i sudden hemma mot Tampa. Hemmaspelet har varit klart attraktivt en längre tid nu, precis som sig bör enligt detta lags profil, har gjort minst 3 mål i 10 av 11 hemmamatcher under 2017. Nästa samma siffror bakåt är ju dock det stora problemet och det är ju bara att återkomma till den misslyckade målvaktslösningen. Nå, nu har Dallas fyra raka här hemma - bara måste leverera urstarkt, annars går tåget.

Arizona var i farten natten till idag, torskade med 3-6 i Chicago efter 3-3 redan efter första. Överlag ett klart bättre och trevligare Arizona nu, inte helt oväntat att man "kör" mer än tidigare i detta läge. Väldigt målrikt i bortaspelet en längre tid nu. Smith svag i målet natten till idag och här blir det med all sannolikhet Domingue - ingen särskilt rolig ersättare, ärligt talat.

Inte mycket att skylla på för Dallas här. Har inte kunnat kosta på sig att ligga på latsidan under uppehållet och vilan behöver nog inte ha varit negativ i detta fall. Tuffa förutsättningar för Arizona och en liknande typ av match som natten till idag förvånar inte. Stark chans till målglad Dallas-seger och oddsen accepteras gott och väl.
Ishockey

Dallas – Arizona

 • Postad:
  24 feb 2017
  18:24
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,29
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 feb 2017
  02:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-24 21:47

Sund rek, men! Lag som kommer från vila brukar ha otroligt svårt att vinna, saknas tempo kanske....Enda jag vet statistiskt sett är att 65% (ML) av lagen torskar efter uppehållet.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td