promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Djurgården – Örebro

Tio raka utan trepoängare för Djurgården men på lördagen får man bästa möjliga läge när Örebro gästar - givet tillfälle att ta betalt på "snöbollen".

Djurgården har definitivt en del problem och det är givetvis inte bara otur att lovande spel ofta resulterar i skral utdelning - man lider definitivt brist av pålitliga målskyttar. Visst har det dock grinat emot för Djurgården, som alltså har 10 raka utan trepoängare - men det kunde och borde definitivt ha blivit bättre utdelning. Exempelvis var man extremt nära full pott borta mot detta Örebro för en knapp månad sedan. Mer eller mindre snöpligt även vid andra tillfällen - senast i torsdags, då laget var fem minuter från full pott i Luleå. Där avgjorde man i alla fall i sudden och det segerjublet satt bra. Ruskigt viktigt att leverera idag och som sagt, läget ser perfekt ut.

Örebro kan ju med lätthet kallas sämst i SHL just nu. Har haft ganska mycket medgång under säsong och man får vara tacksamma över att både Rögle och Leksand haft sådana svackor, spelmässigt har Örebro mest hela vägen sett ut som ett bottenlag. Här ofta räddats av topplinan och keepern Hudacek. På slutet har Örebro dock inte ens varit nära. Hemsk insats mot HV förra helgen och tidiga krascher mot Brynäs och i Linköping i veckan. Stadgades upp något efter det senaste tränarbytet men nu har det spruckit igen och känslan är att Örebro mest bara vill att denna säsong ska ta slut, har massor att fundera över inför nästa säsong.

Örebro är något av ett bogey team för Djurgården men det känns lätt att blunda för i dagsläget. Oddset okejas.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Djurgården – Örebro

  • Datum:
    25 feb 2017
    16:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-25 14:41

Läser du din egen text? Varför lira ett lag till 1.75 med rådande förhållande? Dessutom, precis som du skriver brukar Örebro ha lätt för DIF. Gör om, hör rätt

bola 2017-02-25 14:20

Den tar vi
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td