Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Halmstad – Örgryte

Halmstad med anfallstveksamheter - Lukic visar att släkten är värst?

Svenska Cupens gruppspel drog igång förra helgen och fortsätter med andra gruppomgången denna helg. Några lag behandlar det som träningsmatcher, men det finns ett viktigt tävlingsmoment som i förlängningen kan generera plats i Europa. Både Halmstad och Örgryte har chansen till gruppvinst - båda kryssade i första omgången i den mycket ovissa Svenska Cupen-gruppen. Visst är Norrköping huvudfavorit, men Halmstad och Örgryte kan utmana.

Halmstads 2-2-insats borta mot Vänersborg var svag. Det är lätt att förstå tränare Janne Jönssons missnöje med laget. Han kommer att göra fem förändringar i startelvan. Här följer Halmstads bekräftade startelva:

Isak Pettersson - Jesper Westerberg, Fredrik Liverstam, Alexander Berntsson, Andreas Bengtsson - Nicolai Alho, Ivo Pekalski, Marcus Mathisen, Sead Haksabanovic - Fredrik Olsson, Alexander Ruud Tveter.

Det blir intressant att se nyförvärvet Alho respektive superlöftet Haksabanovic som kan bli viktiga kort i Halmstads allsvenska säsong. Tyvärr får vi dock inte se ett annat nyförvärv - anfallaren Kosuke Kinoshita - vars pappersarbete inte är klart. Halmstad ser fullgott ut defensivt och på mittfältet fast anfallsplatserna är sisådär. Alexander Ruud Tveter är bra, men han behöver ett bra målskyttskomplement. Fredrik Olsson har sett sina bästa dagar (bra historiska Superettan-stats fast knappast startspelare i Allsvenskan 2017).

Örgryte klarade att ordna oavgjort borta mot starka Norrköping i premiären (1-1). Örgryte hade inte mycket till spel offensivt och det blir än svårare här. Två anfallare faller bort från truppkortleken - Johan Elmander och Atashkadeh - vilket gör att Örgrytes anfallssida är brutalt tunn. Nyvärvade Socras Lutonda Luzayadio är den enda utpräglade anfallaren som är tillgänglig i denna match.

En övrig faktor som är väl värd att notera i relation till Under 2.5 mål är att Örgrytes målvakt heter... Stojan Lukic! Ja, den förre HBK-målvakten har tagit steget från Halland till Göteborg. Lukic är en vinnarskalle av sällsynta mått. Alla vi som känner honom vet att han sätter stort värde i att hålla nollan mot de gamla lagkamraterna. Det kommer att bli ursvårt att måla på Lukic idag!

Fotboll

Halmstad – Örgryte

  • Postad:
    25 feb 2017
    14:35
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: UNDER 2.5 mål
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,86
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    25 feb 2017
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Svenska Cupen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td