Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leksand – Frölunda

Frölunda går på ilska ikväll - svårt att se annat än en bestämd prestation och given revanschläge i Leksand.

Ja, 1-5 i Frölundaborg igår och visst är Frölunda-statusen oroande. Så har det ju dock ärligt talat varit mest hela 2017 - har gjort det okej men inte mer under en längre tid. Man har dock inte tidigare varit ens nära något floppresultat i stil med gårdagens och det behöver faktiskt inte ha varit helt fel att slå i botten på det sättet. Givetvis borde man skött gårdagens match bättre men 1-5 var trots allt märkliga siffror sett till matchbild.

Skarpt läge nu för Frölunda, topp-4 lever ju rentav farligt, men att börja tvivla på kapaciteten vore orättvist och här blir \"ilskan\" definitivt en faktor. Leksand kan tända en strimma hopp i bottenstriden men man hade 1-13 på tre matcher innan gårdagen och har sett ganska en gnutta uppgivet ut. Har nu fått en liten bonuschans och lär \"gå för det\" - men risken är uppenbar att man straffas och keepern Engren får onekligen svårt att följa upp gårdagens superinsats.

Inte fel med bortais i detta läge för Frölunda och det finns tillräckligt med ledarskap i laget för att man genast ska ta sig samman och låta klasskillnaden betala sig ikväll. Bestämt revanschspel lockar.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Leksand – Frölunda

  • Datum:
    25 feb 2017
    18:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Ishockey
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

bola 2017-02-25 14:22

Provar den
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td