Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leksand – Frölunda

Frölunda går på ilska ikväll - svårt att se annat än en bestämd prestation och given revanschläge i Leksand.

Ja, 1-5 i Frölundaborg igår och visst är Frölunda-statusen oroande. Så har det ju dock ärligt talat varit mest hela 2017 - har gjort det okej men inte mer under en längre tid. Man har dock inte tidigare varit ens nära något floppresultat i stil med gårdagens och det behöver faktiskt inte ha varit helt fel att slå i botten på det sättet. Givetvis borde man skött gårdagens match bättre men 1-5 var trots allt märkliga siffror sett till matchbild.

Skarpt läge nu för Frölunda, topp-4 lever ju rentav farligt, men att börja tvivla på kapaciteten vore orättvist och här blir \"ilskan\" definitivt en faktor. Leksand kan tända en strimma hopp i bottenstriden men man hade 1-13 på tre matcher innan gårdagen och har sett ganska en gnutta uppgivet ut. Har nu fått en liten bonuschans och lär \"gå för det\" - men risken är uppenbar att man straffas och keepern Engren får onekligen svårt att följa upp gårdagens superinsats.

Inte fel med bortais i detta läge för Frölunda och det finns tillräckligt med ledarskap i laget för att man genast ska ta sig samman och låta klasskillnaden betala sig ikväll. Bestämt revanschspel lockar.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Leksand – Frölunda

  • Datum:
    25 feb 2017
    18:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Ishockey
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

bola 2017-02-25 14:22

Provar den
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td