promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Milwaukee Bucks – Utah Jazz

Spel Nr4:

Jazz -4 @ 2.16 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Bucks har enormt otur med skador och nyligen så skadade sig en av lagets bästa spelare Parker och missar resten av säsongen vilket är ett stort avbräck. Middleton är tillbaka efter sin långa skada men kommer matchas sparsamt vilket gör att han får svårt att ha någon betydande roll just nu.

Jazz är det klart bättre laget här och man får också nu tillbaka duktige skytten Hood till dagens match vilket gör att laget nu är helt skadefritt och kan börja klättra mot en av topplaceringarna i west där alla förutspådde dom inför säsongen.

Jazz vann enkelt med 16 poäng för några veckor sedan i lagens enda möte denna säsongen och faktum är att Jazz har vunnit samtliga 5 möten mellan lagen senaste säsongerna så det är klar fördel Jazz i denna H2H.

Bucks kan många gånger leva på att man kämpar mer än motståndarna men det blir svårt att trumfa med det mot ett alltid hårt arbetande Jazz vilket gör att detta är en tuff matchup för Bucks och jag tror inte man klarar att hålla denna matchen jämn.


BOL!
Basket

Milwaukee Bucks – Utah Jazz

 • Postad:
  24 feb 2017
  22:25
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -3
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,16
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  25 feb 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td