promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + plus hcp

Spel Nr1:

Raptors - Celtics = OVER 208.5 @ 1.40
Nets +15.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

Celtics galna svit har jag radat upp många gånger och vi tar den väl igen, 31 raka matcher har haft minst 200 poäng och i 26 av dessa har båda lagen nått 100+ i matchen. Dom få gångerna något lag missat nå 100 poäng har det 3 gånger slutat på 98 poäng, sedan 95 och 92 så det har också då varit ganska hög score i matchen som ändå nått 200+.

Raptors har en av ligans bästa offensiver även om man innan all-star uppehållet svajade en del, mycket på grund av skador på nyckelspelarna Lowry + DeRozan. Nu har man också förstärkt laget inför slutspurten i hopp om att kunna hota Cavaliers i east.

Lagen har redan mötts 2 gånger under 2017 med 220 och 213 poäng som total. Tror det är goda chanser att dessa offensiva lagen fortsätter spela på samma sätt idag och då når båda lagen 100+ och denna landar närmare 220 än 200!


------------------------------------------

Nets är ett lag som man inte kan hitta mycket positivt med men dagens läge är utmärkt för spel enligt mig. Man möter här ett Nugget som är B2B + resa i benen och det är match på höga höjden i Denver vilket gör att B2B situationen blir mycket värre för Nuggets spelarna. Har talat om detta i tidigare rekar och detta med tunna luften är en större faktor än vad man kan tro, och inte minst när man är B2B.

Nuggets var också totalt usla igår när man förlorade med 16 poäng när man var 8 poängs favorit mot ett Kings som tappat båda sina stjärnor.

Nets förlorar ofta men faktum är att man varit nära i dom flesta matcherna, senaste 9 matcherna har man inte förlorat någon med mer än 9 poäng och när dessa lagen möttes i december så vann faktiskt Nets med 116-111 och tog en sällsynt seger.

Mycket talar för att detta blir en fartfylld match med mycket poäng och hur är då Nuggets ork i denna tuffa situationen? Nets är utvilade och fullt friska vilket gör att man bör ha mycket goda chanser att hänga med i denna matchen med rådande förutsättningar!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + plus hcp

 • Postad:
  24 feb 2017
  22:23
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  25 feb 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td