promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus hcp + Over

Spel Nr2:

Heat +8.5 @ 1.40
Wolves - Mavericks = OVER 195.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Heat kom in i all-star uppehållet som ett av ligans hetaste lag då man lyckades få till en streak på 13 raka vinster, man torskade sedan ett par matcher innan man tog ännu en enormt stark seger när man vann borta mot Rockets innan ledigheten.

Hawks blandar och ger en hel del vilket man gjort mest hela säsongen. Idag har man dock ett stort avbräck när lagets PG Dennis Schroeder kommer missa matchen och det är han som styr lagets offensiv. Utan honom blir laget garanterat sämre.

Dessa lagen möttes i början av februari när Heat var så heta och så vann Heat med 23 poäng. Tidigare 2 möten i början av säsongen när Heat inte var bra så vann Hawks men aldrig med mer än denna linan vi får här.

Om inte Heat fått hybris under ledigheten så ska man ha mycket goda chanser att vinna mot ett försvagat Hawks idag och denna uppköpta linan känns riktigt bra då jag tror man håller matchen jämn alla gånger!


--------------------------------------------------


Samtliga av Wolves senaste 16 matcher har nått minst 206 poäng vilket alltså är 10 poäng mer än vad som krävs för detta spelet. I 12 av dessa 16 matcherna har båda lagen nått 100+ i matchen, missarna är 2 gånger på 99 vilket samt 97 och 89 vilket troligen också det skulle räcka för denna låga linan.

Mavericks och deras offensiv har jag talat om tidigare och den är klart bättre nu än i början av säsongen. 13 av lagets senaste 14 matcher har gått över denna linan vi får här idag.

Känns som Wolves fortsätter spela up-tempo med höga scorer och det vill man nog även göra idag mot Mavericks som har en del äldre spelare som kan få svårt att hänga med. Dock är Wolves defensiv för klen för att stänga ner rutinerade Mavericks så jag tror det är goda chanser att båda lagen når 100+ och denna linan klaras busenkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – plus hcp + Over

 • Postad:
  24 feb 2017
  22:24
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  25 feb 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td