promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Betis – Sevilla

Lillebror visar att vilja slår klass?

Real Betis-Sevilla är en säsongshöjdpunkt för oss spanska fotbollsälskare. Derbyt är definitivt en av vårens höjdpunkter för klubbarna. Allra mest för nuvarande lillebror Betis som inte spelar någon större match på väldigt länge. Sevilla har deras Champions League-deltagande som ungefär lika stark morot.

Betis kom till korta i höstens bortamöte där det blev 0-1-förlust. Laget kan dock ta med sig mycket positivt från den insatsen. Laget stod upp bra och blev faktiskt misstänkt domarsnuvat på ett eget mål. Med lite mer flyt kunde det ha blivit en skräll på Sanchez Pizjuan, vilket få lag har lyckats med mot Sevilla.

Det var inget bra genrep av Betis förra helgen när det blev 1-4-förlust borta mot Granada. Det resultatet ska dock inte överskattas. Betis hade en usel inledande dryg halvtimme med 0-3-underläge tidigt mot ett Granada som var tusentaggat. Betis laddning kommer att vara klart bättre idag och laget gynnas av tre spelares truppåterkomst: backen Pezzella samt mittfältarna Felipe G. och Dani Ceballos.

Sevilla går in med godkänd formkurva efter ett par pliktskyldiga ligasegrar och sedan 2-1-seger i underkant mot Leicester i onsdagens Champions League. Olyckligt att Sevilla bara fick två vilodagar efter Champions League-urladdningen. Det är betydande handikapp att de inte har kunnat ladda lika hårt som Betis. Derbyt kommer att handla mer om kamp än skönspel. Orkar Sevilla ta kampen?

Det går att köpa ett litet favoritskap för Sevilla på ren grundklass, men ett mer utvilat och superladdat Betis kan definitivt visa att "vilja slår klass". Betis kommer att spela kompakt och kontringsinriktat samt hugga direkt när Sevillas defensiv lämnar luckor. Det är en spelstil som inget lag som nyligen haft Champions League-urladdning vill möta. Spela på att Betis klarar minst kryss, d.v.s. Asian Handicap +0.5 (samma spelval som 1X) till goda 1.84.

Fotboll

Real Betis – Sevilla

 • Postad:
  25 feb 2017
  14:51
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,84
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 feb 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-02-25 15:34

Ingen information som är okänd för mig eller marknaden. Medräknat. Sedan ska man veta att båda dessa lag förändrats mycket senaste åren. Inte mycket likt (varken tränare/spelare) från för några säsonger sedan.

midcapking 2017-02-25 15:32

Betis har gjort 0 mål på de fem sista möterna, känns som ett tufft spel?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td