Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Watford – West Ham

Västra skinkorna visar var skåpet ska stå?

Watford-West Ham är ingen derbymatch som får folk att gå man ur huse, men den är viktig för klubbarna som vill distansera sig från bottenstriden omgående.

Watford låg väldigt illa till sent i höstas. Det har skett en bättring på resultatfronten sedan kalendern blev till 2017, men låt er inte luras: Watfords grundklass är fortfarande suspekt. Det märktes om inte annat senast när Watford blev rejält utspelat i 0-2-förlusten borta mot Manchester United.

Watfords truppläge är därtill bekymmersamt för dagen. Fem spelare är helt borta: målvakt Pantilimon, backarna Dja Djedje och Kabasele, mittfältaren Pereyra och anfallaren Amrabat. Dessutom är hela tre tongivande spelare skadefrågetecken: backarna Cathcart och Prödl respektive mittfältaren Behrami. Oavsett om frågetecknen kan spela så är det säkert att det inte är en elva i 100% skick.

West Ham har 3-1-1 på de fem senaste och ser ut som ett nytt lag jämfört med i höstas. Tränare Bilic talar klarspråk och refererar höstmötet när West Ham tappade 2-0 till 2-4 mot Watford: \'We are a different team now. A lot of things have changed.\' (.) \'When we played them in September we had a lot of players injured and we had to push players in who were not totally fit because we had no other options.\' (.) \'We are in much better shape now.\'

I och med derbyfaktorn så kommer det att vara en sällsynt trevlig bortamatch för West Ham som räknar in flertalet bortasupportrar som stöd på läktarna. Hemmafördelen ska värderas som mindre än normalmatchen. Det i grunden starkare och truppmässigt mycket mer välmående West Ham ska vara favorit!

Fotboll

Watford – West Ham

 • Postad:
  25 feb 2017
  15:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,97
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 feb 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td