Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atletico Madrid – Barcelona

Atletico ska bar(c)a vara oddsfavorit - marknaden underskattar nutiden!

Det spelas ett par riktigt läckra söndagsmatcher i La Liga och matchen klockan 16:15 är kanske den mest spännande. Dels för att det är storklubbarna Atletico Madrid och Barcelona, men kanske ännu mer för att det är ett test för båda. Atletico ska testa om de är tillbaka i gammalt gott skick och kan prestera även mot svårt motstånd. Barcelona får ett nytt test på spelmässiga formsvackan.

Atletico Madrid har inte levererat löpande storresultat den aktuella säsongen. Laget tuffar på och har blandat knappa vinster med en del märkliga bakslag. Senaste veckan går hursomhelst inte att kalla annat än framgångsrisk: förkrossande 4-1-seger mot Sporting Gijon och klar 4-2 mot Leverkusen. Noterbart är att båda var bortauppgifter. Sällsynt med så många bortamål från Simeones mannar. Det ska sägas att spelet inte var något vidare i förstnämnda, men mot Leverkusen visade Atletico gott och väl prov på högklassigt spel. Formtoppen på plats!?

Det är inte i närheten av någon formtopp från Barcelona som med rätta kritiserats mycket de senaste veckorna. Lagets 0-4 borta mot PSG i CL har varit huvudpunkt för kritiken, men jag är minst lika bekymrad över "bara" 2-1 hemma mot Leganes förra helgen. Det är ett motstånd som Barcelona i normalfallet borde kunna besegra med 4-5 måls marginal. Inte avgöra på straff i minut 90. Barcelona har fortfarande suverän anfallstrio i MSN, men vad gör egentligen övriga spelare för dagen? Ingen av Barcelonas backar eller mittfältare glänser.

Det formstarka och hemmagynnade Atletico Madrid har blivit underdog i matchen. Varför? På grund av tradition. Ser man till dagsläget så pekar ganska mycket på att Atletico Madrid förtjänar att vara rättmätig (knapp) favorit. Spelläge med Asian Handicap 0 som ger pengarna tillbaka vid kryssutgång!

Fotboll

Atletico Madrid – Barcelona

 • Postad:
  26 feb 2017
  14:16
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,17
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 feb 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td