Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Helsingborg – Degerfors

Degig uppgift för formsvagt Helsingborg!

Skåne bjuder in till match i Svenska Cupens andra gruppomgång när Helsingborg möter Degerfors. Det är två lag som presterade mycket olikt i första omgången, vilket i högsta grad påverkar både synen på formstatus och motivationslägena. Med tanke på att enbart gruppettan kan gå vidare så innebär Helsingborgs storförlust mot BP (0-3) respektive Degerfors skrällvinst mot Djurgården (2-1) att Degerfors har mer att spela för. Helsingborg har ingen realistisk chans att bli etta medan Degerfors har alla möjligheter i världen att nå förstaplatsen.

Helsingborg var spelmässigt svagt i 0-3-förlusten borta mot Brommapojkarna. Det var framförallt en svag förstahalvlek - som Olof Mellbergs Brommapojkarna styrde spelet i - som bäddade för den klara förlusten. Helsingborg har en svår kommande säsong framför sig. Det har skett ytterligare ett ekonomiskt stålbad efter att laget åkte ur Allsvenskan ifjol. Truppen är föryngrad och innehåller ett antal oprövade spelare i jämförelse med det lag som huserade i Allsvenskan.

Degerfors tuffar på som det typiska Superettan-lag man är. Laget klarade sig kvar i serien med knapp marginal ifjol. Degerfors kommer knappast att bli något topplag denna säsong heller, men segern mot uppsnackade Djurgården (tillspetsat med Källström) är verkligen ett resultat att beundra. Degerfors hade en del flyt i en match där DIF skapade mest. Någon annan matchbild var dock svår att förvänta. Degerfors skötte sig exemplariskt utefter villkoren och verkar i fint slag.

Om Degerfors kommer i närheten av samma disciplin och noggrannhet i försvarsspelet mot Helsingborg som senast mot Djurgården så är poäng högaktuellt. Helsingborg är ett sämre lag än Djurgården och har dessutom lägre motivation. Det heltaggade Degerfors har finfin chans att följa upp förra omgångens skräll. Asian Handicap +0.75 (halva insatsen tillbaka om Helsingborg vinner med ett mål) är attraktivt!

Fotboll

Helsingborg – Degerfors

 • Postad:
  26 feb 2017
  12:31
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.75 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,20
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 feb 2017
  14:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Svenska Cupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td