Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tottenham – Stoke

Slitet Spurs mot spetsat Stoke?

Den tidiga engelska matchen mellan Tottenham-Stoke (start klockan 14:30) innehåller ett klart spelvärt handikappspel.

Undertecknad tillhörde den stora skara som var mäkta imponerade av Tottenhams insatser under hösten och vintern. Laget var - och är alltjämt - mycket komplett. Det finns såväl bra försvars- som anfallstyper. Det är dock ett lag som har testats mycket hårt med många matcher i både liga- och cupspel. Pochettinos mannar har ganska uppenbart tappat tempo och skärpa på sistone.

Tottenhams negativa trend underströks med 2-2-matchen hemma (eller rättare sagt: på Wembley) mot Gent i torsdagens Europa League. Det var en match som Tottenham hade behövt vinna p.g.a. föregående bortaförlust mot samma Gent. Även om Tottenham hade motflyt med resultatet så är det anmärkningsvärt att Tottenham inte ens kom nära att vända 0-1-underlägen från det första mötet. Inte ens en 2-1-seger eller 3-2-seger hade räckt för Tottenham i returmötet. Gent är ett medelmåttigt gäng i Belgien, en liga som är klart sämre än Englands.

Stoke har det betydligt bättre ställt och har egentligen gått motsatt säsongsutveckling. Stoke gjorde en mycket tvivelaktigt höst (främst i starten) innan det lossnade i vintras och har fortsatt efter årsskiftet. Stoke var spelledigt förra helgen och har därför kunnat ladda för denna uppgift i ungefär två veckor. Senaste uppgiften var den stabila 1-0-vinsten hemma mot Crystal Palace.

Stoke har blivit märkligt undervärderat i oddsen mot ett Tottenham som bara haft två vilodagar som förberedelse efter besvikelsen att ha åkt ur mot Gent. Givet att spela Stoke med Asian Handicap +1.25 till 2.11!

Fotboll

Tottenham – Stoke

 • Postad:
  26 feb 2017
  12:49
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.25 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,11
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 feb 2017
  14:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td