promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Vancouver – San Jose

Både Vancouver och San Jose kliver in efter vilovecka - men det är med olika status... Påssjuka hos Canucks och Sharks-liret blir tungt.

Backen Stecher har bekräftad påssjuka och även Tanev, Granlund, Tryamkin och Chaput har symtom. Kanske kan Tanev spela här - men kanske kan ytterligare någon falla bort. Givetvis oroväckande för Vancouver, som även har ett par skador hängandes. Fyller på från AHL och en redan svag uppställning tunnas ut ytterligare. Sedan närmar sig trading deadline och Vancouver är ett av lagen i "säljarposition". Keepern Miller och veteranen Hansen lämnar gärna. I teorin lever slutspelschansen men i praktiken... Nej, det är tokkört. Vancouver har egentligen aldrig sett ut som ett slutspelslag denna säsong, definitivt inte på pappret och inte heller på isen. Poängskörden är faktiskt tacksam sett till spelet.

San Jose vann här med 4-1 i början av februari och var faktiskt helt överlägset. Tre raka segrar här förra säsongen och totalt har Sharks stått som segrare i elva raka i denna arena. San Jose var fortsatt fint innan vilan, hade lite otur ett par gånger men formen har funnits där ett bra tag nu. Poäng i 15 av de 17 senaste. Har greppet om Pacific men Anaheim och Edmonton jagar.

Fin truppstatus hos Sharks och givetvis ett kanonläge. Vancouver var mer än lovligt segt när man kom ut efter All Star-breaket - svårt att se någonting än nåt liknande nu, givetvis med påssjukan som extra faktor. Givet att vara inne tungt på Sharks här, oddset fortsatt klart generöst!
Ishockey

Vancouver – San Jose

 • Postad:
  25 feb 2017
  10:19
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 feb 2017
  04:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-02-25 14:37

Bra info och rimligt spel, tack för att du skriver om hockey!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td