Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dinamo Minsk – Lokomotiv Yaroslavl

Dinamo Minsk är ett slaget lag i KHL-spelet - svårt att se annat än att Lokomotiv Yaroslavl stänger butiken i fyra raka.

Trots att till slut bara fem poäng skiljde i grundserien klev Lokomotiv Yaroslavl in som given favorit i denna inledande slutspelsrunda och visst har laget, ett av KHL:s mest stabilt presterande, levererat. Drog längst i det första mötet, 2-1, och sedan har det varit kross: 7-2 hemma och senast 5-1 här i Minsk. I mötet här i lördags ryckte Yaroslavl direkt och visst såg Dinamo Minsk ut som ett slaget lag. Scrivens kall i målet och spets-importerna har inte kunnat producera, vilket är absolut nödvändigt.

Det är alltså 3-0 i matcher och givetvis ett omöjligt uppdrag för Dinamo Minsk. Inte alls oväntat att Yaroslavl har hittat en ny nivå här och givetvis vill man stänga detta redan ikväll. Lätt att se ett uppgivet Dinamo Minsk här och som detta har sett ut och med rådande läge är det lätt att gilla över dubbelt på klasslaget Yaroslavl.
Ishockey

Dinamo Minsk – Lokomotiv Yaroslavl

 • Postad:
  27 feb 2017
  12:40
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,07
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 feb 2017
  17:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td