promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Podolsk – St Petersburg

Det så imponerande St Petersburg har lekstuga med Podolsk. Ska stänga butiken ikväll och det är svårt att räkna med någonting annat än mål igen.

Att St Petersburg har 3-0 i matcher här är helt i sin ordning. 3-1 i rond 1 var i underkant, sedan har det blivit mer normala St Petersburg-siffror... 7-2 hemma, 6-2 här. St Petersburg har skjutit över 40 skott i samtliga matcher, 47 stycken här i helgen, och det offensiva artilleriet är ju helt enkelt mäktigt. Noterbart är att Kovalchuk och Shipachyov, de två allra vassaste, inte varit särskilt produktiva - där finns det mål sparade. St Petersburg gjorde helt rubbade 249 på 60 grundseriematcher och känner man dessa spelare någorlunda väl så är det ju inte direkt överraskande - den individuella produktionen smäller högt, inget snack om det.

Podolsk är givetvis så slaget som ett lag kan vara. Har gjort en bra säsong och väldigt mycket talar för att den tar slut ikväll. Har försökt att bjuda upp och så lär det bli även ikväll - och att målen trillar in är mycket troligt. Liknande siffror som i de senaste matcherna tippas och visst ska vara tydlig favorit på Ö på 5,5-linan.
Ishockey

Podolsk – St Petersburg

 • Postad:
  27 feb 2017
  13:00
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 1,86
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  27 feb 2017
  17:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td