promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Södertälje – Oskarshamn

Oskarshamn åker till Södertälje för att hålla säsongen vid liv och det är mycket bra chans att lyckas, i synnerhet efter infon.

Södertälje ställer över keepern Sahlin, som överlag hållit ihop bra, och det innebär jättesvagt målvaktsläge. En del minus även i övrigt, framförallt faller viktige Westerling bort. Denna avslutande vecka ska bara spelas av för SSK, fokus på kommande kval. Tog ju några skrällar nyligen, dock mot motstånd som verkligen underpresterade. Två tydliga förluster sedan dess och det går inte att begära någon toppglöd ikväll.

Oskarshamn har fem pinnar upp till strecket med tre rundor kvar - seger här innebär fortsatt liv. Har haft mycket stolpe-ut under februari, läget kunde ha varit ett helt annat, och det är lätt att säga bättre form än raden. Det tveksamma målskyttet förklaras till viss del av frånvaro och fortfarande saknas framförallt Deschamps men här duger det inte som bortförklaring.

SSK hjälps inte av hemmaisen, dött läge, och utan Sahlin kan det absolut brista här. Märkligt bra betalt på Oskarshamn med rådande läge, över dubbelt är sannerligen tacksamt.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Södertälje – Oskarshamn

  • Datum:
    27 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td