promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malaga – Real Betis

Sandro fortsatt skadad och Ruben Castro vilas - vem ska göra mål?

Malaga har bara vunnit en av de 13 senaste tävlingsmatcherna. Det är inte defensiven eller ens spelet i allmänhet som har varit lagets främsta svaghet. Nej, det har handlat väldigt mycket om ett uddlöst anfallsspel som inte levererat. Malaga har gått ifrån de flesta av de 13 matcherna med 0 eller 1 mål framåt.

Malaga har inga större förhoppningar om islossning ikväll. Sedan sex matcher tillbaka saknas lagets bäste anfallare Sandro Ramirez (1305 mins, 7 mål). Anfallet anförs i nuläget av Charles som är en gammal klassiker (32-åring) i spansk boll. Charles har dock inte haft sin bästa säsong med bara 3 mål på 717 minuter.

Real Betis är precis som Malaga ett offensivt uddlöst gäng - och extra mycket inför denna match. Tidigare idag släpptes Betis trupp till matchen och det innehöll en stor överraskning: Ruben Castro (1824 mins, 8 mål) är utelämnad! Skälet är att Castro kommit överens med tränare om att vila är det bästa, eftersom Betis ska spela ny match redan på fredag hemma mot Real Sociedad. Castros frånvaro lämnar Betis mycket tunt offensivt. Ingen annan enskild spelare har gjort fler än 3 mål. En av 3-målsskyttarna, Joaquin, är tillbaka i truppen efter fem matchers skadefrånvaro. Det är mycket troligt att Joaquin spelar försiktigt - antingen börjar på bänken eller byts ut tidigt i andra.

Det är svårt att se vilka spelare som ska göra mål när de bästa anfallarna i respektive lag missar matchen helt. Vet ni vad det bästa är? Oddset på målsnålt - Under 2.25 mål i detta fall - har bara sänkts ett par hundradelar (0.02-0.03) efter offentliggörandet av Ruben Castros frånvaro. Det är gott om värde kvar!

Fotboll

Malaga – Real Betis

 • Postad:
  28 feb 2017
  18:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 2.25 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 feb 2017
  21:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td