Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Winnipeg – Minnesota

Winnipeg kommer tillbaka från vilovecka och mycket kommer att kunna avgöras inom kort: sex raka hemmamatcher väntar och det krävs en kanonperiod. Får ett ovanligt bra läge att nu börja med seger mot Minnesota.

Det är ju påssjuka även hos Minnesota. Parise och Pominville är out och inte omöjligt att något tillkommer. Dubnyk vilar i kassen och det blir Kuemper inatt, har mestadels haft det ganska tufft denna säsong. Minnesota var tillbaka i spel efter vila natten till idag, gick en hård historia mot Los Angeles, och att nu direkt åka vidare till ett högljutt Winnipeg låter riktigt, riktigt tufft. Har inte spelat bortahockey på väldigt länge - senaste bortamatchen var faktiskt här, den 8/2. Minnesota vann den gången men kom undan lite turligt. Sedan dess har laget visat sig något mer mänskligt, samtidigt som Winnipeg vuxit och var i toppslag innan vilan.

Som sagt, otroligt viktig fas för Winnipeg för att leva vidare och man får knappast ett bättre läge att slå Minnesota. Drag på Winnipeg men fortfarande värde i erbjudet odds.
Ishockey

Winnipeg – Minnesota

 • Postad:
  28 feb 2017
  20:00
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,41
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 mar 2017
  02:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td