promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa – Carolina

Väldigt tufft läge för Carolina - klockrent att gå emot i Tampa inatt.

Tampa har trejdat bort profilerna Bishop och Boyle. Något överraskande affärer men GM Yzerman ska respekteras. Tror mycket på Vasilevski i kassen och senast fick han en kanonstart i första matchen som uttalad etta, var stark i 5-1-segern mot Ottawa. Det var överlag en fin insats av Tampa. Den återförenade trillingkedjan producerade igen, hattrick av Kucherov, och Tampa har nu poäng i åtta av nio på slutet. Hanterbart avstånd uppåt och feelingen är att Tampa kommer att leva ett bra tag i racet. Lovande hemmatrend och allt bättre status.

Carolina var i Florida natten till idag. Slet sig starkt nog tillbaka till en pinne där, svagt av Florida, men att nu åka direkt till Tampa är ju en fruktad dubblering som dagens Carolina knappast klarar. Har skeppat iväg Hainsey och Stålberg och fått Skinner skadad. Avslaget läge sedan länge och att Carolina inte orkat hela vägen förvånar inte sett till lagbygget. Är väldigt hemmabetonat och har inte riktigt hårdheten. Lär köra Eddie Läck i målet inatt och sett till dennes säsong är det onekligen ett orosmoln.

Tampa har såklart inte råd att bränna i en uppgift som denna. Svårt att hitta ett bättre läge och favoritoddset ligger på klart tacksam nivå.
Ishockey

Tampa – Carolina

 • Postad:
  01 mar 2017
  11:55
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  02 mar 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td