Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Celta Vigo

Shakhtars övermän gör som vanligt - trivs som fisken mot Barcelona?

Barcelona vann med 6-1 i mittveckans hemmamatch mot Sporting Gijon. Var det "den stora vändningen" efter de tunga veckorna med bl.a. 0-4-förlust mot PSG? Kan ha varit, men jag är absolut inte övertygad. En sak som bör noteras är att Sporting Gijon ställde upp med en mycket försvagad startelva. Bland annat utelämnade Sporting Gijon fyra ordinarie spelare helt från truppen (plus bänkade ytterligare ett gäng ordinarie). Barcelona kunde förväntas vinna enkelt där - knappast något prestation som ger rosor i kanten.

I dagsläget är Barcelonas största fokus på nästa onsdags avgörande duell mot PSG i Champions League. Barcelona har inte gett upp hoppet trots 0-4-underläge. Att tankarna finns på PSG märks även i uttalandena inför matchen mot Celta Vigo. Det finns källor som talar om att Barcelona ska "förhandstesta" en extra offensiv taktik med 3-3-1-3/3-4-3 mot Celta Vigo, eftersom motsvarande uppställning senare lär bli onsdagsstrategin mot PSG.

Om det är något lag i Primera Division förutom topplagen som inte känner sig slaget på förhand mot Barcelona så är det faktiskt Celta Vigo. Gästerna har gjort det strålande i flertalet inbördes möten de senaste åren. Så sent som i höstas vann Celta Vigo med 4-3 i hemmamötet mot Barcelona. Totalt sett har Celta Vigo vunnit tre av de fem senaste ligamötena (två hemmavinster, en på Camp Nou).

Celta Vigo lyckades nyligen bortavinna mot mäktiga Shakhtar Donetsk i Europa League som förde dem vidare och ger match mot Krasnodar nästa torsdag. Om Celta Vigo kommer i närheten av insatsen mot Shakhtar blir det svettigt för "2017-ojämna" Barcelona.

Asian Handicap-oddset ifråga ger ett försprång för Celta Vigo med hela +2.50 måls marginal. Jag värderar chansen som mycket stor att Celta Vigo undviker förlust med tre måls eller större marginal. Läge att höja upp insatsnivån!

Fotboll

Barcelona – Celta Vigo

  • Postad:
    04 mar 2017
    15:26
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +2.5 (AH)
  • Insats: 7,00
  • Odds: 1,94
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    04 mar 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td