promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar FF – Gefle

Kalmar med frånvarostrul - Gefle kan djävlas!

Denna helg avgörs gruppspelet i Svenska Cupen med tredje och sista omgången. Varken Kalmar FF (två kryss) eller Gefle (två knappa förluster) har rosat marknaden. Något avancemang lär det inte bli för något av lagen, men visst har de mycket att bevisa och viljan att ta åtminstone en seger bör vara stark.

Kalmar FF har omotiverat nog fått väldigt stort förtroende i oddssättningen. Varför? Visst är laget starkare i grunden, men försäsongen har varit krokig. Kalmar FF har dragits med skadeproblem och dessa påverkar laget än idag. Assisterande tränaren Jörgen Petersson säger följande till officiella hemsidan:

"Ismael och David Elm saknas för oss till morgondagens match. Utöver det har vi en hel del spelare på väg tillbaka. Stefan Larsson tränade fullt igår och idag. Tobias Eriksson var även med och joggade vid sidan av träningen idag. Marko Biskupovic är tillbaka efter sin skada och finns tillgänglig för oss i morgondagens trupp."

Truppen, ja... Den är inte speciellt avskräckande. Kolla särskilt in Kalmar FF:s tre anfallare - Måns Söderqvist, Papa Diouf och Edwin Crona. Mycket tunt! Kalmar FF-truppen i dess helhet:

Målvakter
Ole Söderberg
Lukas Hägg-Johansson

Försvarsspelare
Emin Nouri
Viktor Elm
Sebastian Starke-Hedlund
Markus Thorbjörnsson
Anton Maikkula
Marko Biskupovic

Mittfältare
Rasmus Elm
Svante Ingelsson
Romario
Melker Hallberg
Filip Sackpekidis
Mahmoud Eid
Calle Johansson

Anfallare
Måns Söderqvist
Papa Diouf
Edwin Crona

Gefle har inte heller någon supertrupp, men man vet vad man får från bl.a. trogna nyckelspelare som Lantto och Oremo. Jag har svårt att se hur ett Kalmar med ovanstående bladtunna anfallsuppsättning ska vinna stort. Asiatiska handikappet Gefle +1,50 till 1,82 plockas!

Fotboll

Kalmar FF – Gefle

 • Postad:
  04 mar 2017
  14:38
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.50 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,82
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  04 mar 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Svenska Cupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td