Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Astralis – FaZe

Spel Nr1+2+3:

Astralis vinner vs. FaZe @ 1.59 (pinnacle) ... Insats: 8 Units

Astralis -1.5 maps vs. FaZe @ 2.40 (sbobet) ... Insats: 6 Units

Astralis -2.5 maps vs. FaZe @ 5.00 (bet365) ... Insats: 2 Units


Motivering:

Dags för final i Katowice och även om det varit en hel del skrällar i turneringen så har vi två värdiga lag i finalen. Astralis och FaZe trodde jag på redan i gruppspelet och inget av lagen hade några problem i semifinalen igår.

Riktigt roligt att finalen spelas i bäst av 5 maps vilket gör att lagen bara får banna 1 varsin map. Det gör att vi får se minst 3 maps och det kommer med största sannolikhet vara bästa laget för dagen som vinner då man över så här många rundor minimerar slumpfaktorn och det blir heller inte lika avgörande att man får till rätt maps eftersom nu ska man spela många maps och man kommer få in några av sina favoritmaps.

Båda dessa lagen har ganska breda och djupa mappools vilket innebär att man är bra på många maps. Intressant är att båda lagen brukar banna Cobblestone ganska omgående så nu blir det lite av ett rävspel för vilket lag som bannar Cobble. Det lag som inte bannar Cobble kan ju plocka bort ytterligare 1 map utav dom man vill undvika + att Cobble då försvann i det andra lagets ban.

Jag trodde på FaZe redan innan turneringen då det känns som nyförvärvet Niko kan vara ett otroligt bra tillskott. Han har också varit otroligt bra så här långt förutom i matchen mot just Astralis i gruppspelet.

Astralis var lite trögstartade denna turneringen men har verkligen höjt nivån nu när man kommit in i slutspelet då man enkel slagit både NaVi och den stora sensationen Heroic.

Hjärtat säger FaZe då jag verkligen gillar det här lagbygget men hjärnan säger utan tvekan Astralis.

FaZe har trots allt bara fått några dagars träning med Niko i laget och ledare i FaZe karrigan sa själv att man inte är i närheten av samspelta ännu utan man behöver någon månad för att få in Niko perfekt i laget. Nu har Niko sån kvalitet så han kan ändå gå in och leverera på så här kort tid men man har ändå haft ganska lätt motstånd i gruppspelet vilket gjort det hela enklare. När man stötte på toppmotstånd i form av av Astralis så räckte man inte till alls utan förlorade 8-16. Vi såg också en klar skillnad på Nikos prestation i just den matchen, mot enklare motstånd så kunde han glänsa utan att ha ett bra lagspel men mot Astralis så blev han nerstängd ganska rejält.

Astralis är raka motsatsen, det blir inte så mycket mer samspelt än så här. Man har levererat på högsta nivå en längre tid nu och lagbygget verkar nästan perfekt. Lite trögstartade i början av denna turneringen men det gjorde väl inte så mycket för man växlade upp när det behövdes i slutspelet.

FaZe sniper Allu verkar också ha tappat lite nu med Niko i laget vilket kan bli väldigt avgörande idag när man möter kanske världens bästa sniper, device i Astralis. När man möttes i gruppspelet var skillnaden brutal, Allu hade 7-17 vilket var sämst av alla och device var bäst av alla med 25-11.

Astralis är också bra på fler maps än FaZe och framförallt nu när man är det klart mer samspelta laget. Visst kan Niko explodera och bära FaZe i sina stunder men chansen till det är betydligt mindre mot ett så stabilt lag som Astralis.

Analysen ger ganska klar fördel Astralis då FaZe måste leva på otroliga individuella prestationer om man ska kunna vinna denna matchen. Det kan gå över 1 map men när det nu är bäst av 5 så tror jag Astralis kommer vara för starka i det långa loppet och man bör vinna ännu en stor titel här!

Plockar även några högoddsare då FaZe kan få svårt att vända momentum i matchen om Astralis får en flygande start!


BOL!
E-Sports

Astralis – FaZe

  • Datum:
    05 mar 2017
    18:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td