Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Athletic Bilbao – Malaga

Kvällsfest på San Mames - Malagas (borta)svacka befästs?

Spanska fotbollssöndagens sista match spelas 20:45 mellan Athletic Bilbao-Malaga. Athletic Bilbao siktar på att samla trepoängare för plats i Europa medan Malaga behöver se om huset för att undvika att dras in i bottenstrid.

Athletic Bilbao genomled en tuff match borta mot Sevilla i torsdags. Spelet var tämligen jämnt, men det var Sevilla som gick vinnande ur duellen. Kombination av otur och oförmåga låg bakom missen. Det är inte optimalt att behöva spela ny match på söndagskvällen, men Athletic Bilbao vet vad som väntar sig. Laget har ofta matchat "torsdag-söndag" vid Europa League-spel.

Att Athletic Bilbao har ett av ligans bästa hemmastöd kommer att hjälpa Athletic Bilbao-spelarna i syftet att prestera så bra som möjligt. Det är alltid bra laddning när de baskiska hemmahjältarna ställer upp på moderna arenan Nya San Mames. Athletic Bilbaos hemmastatistik denna säsong är siffror som är självtalande: 9-3-1 på 13 matcher och 24-13 i målskillnad.

Malaga fortsätter att vara inne i en långsiktig svacka som nu är uppe i blott en seger på 14 omgångar. Malaga har spelat extra dåligt i två senaste matcherna. Visserligen hade laget gott om boll i tisdagens hemmamatch mot Real Betis, men anfallsspelet var som vanligt uddlöst och det resulterade i en 1-2-förlust. Dessförinnan blev Malaga enkelt utmanövrerat i 0-3-förlusten borta mot Eibar. Det är långsökt att tro på trendbrott i en bortamatch. Malagas bortastatistik för säsongen är usla 0-6-7 med 12-25 i målskillnad.

Malagas skadelista är alltjämt mycket lång. Anfallaren Sandro Ramirez är äntligen tillbaka fast det är inte någon 90-minutersstatus. Lutar åt bänk och inhopp. Skadelistan innehåller sedan förut: Weligton, Koné, Ricca, Munoz, Villanueva, Kuzmanovic, Recio och Anor. Det är inte så många viktiga spelare bland namnen. Det är ändå uppenbart att den kroniskt långa skadelistan påverkat kollektivet. Träningskvaliteten har blivit lidande, elvakonkurrensen varit dålig, med mera.

Jag gillar sällan att spela på lag med få vilodagar (Athletic Bilbao har haft två färre än Malaga). Det är dock alldeles för starka övriga faktorer som talar för Athletic Bilbao: grundkvalitet, hemmafavör och dagsform. Oddsnivån är förvånansvärt hög då vi "bara" behöver betala med -0.75 i asiatiskt handikapp för att få 2.01 i odds.

Fotboll

Athletic Bilbao – Malaga

  • Postad:
    05 mar 2017
    18:51
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 -0.75 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,01
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 mar 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td