Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sunderland – Manchester City

Nio skadade spelare vs ohanterlig offensiv

Viktig match för olika delar av tabellen. Jumbon Sunderland har sex poäng upp till strecket. Manchester City ligger på fjärdeplatsen (Champions League-plats) som laget vill göra allt för att försvara.

Sunderland föll med 0-2 senast borta mot Everton. Laget befäste intrycket som en gjuten nedflyttningskandidat. Sunderland var helt enkelt - som många gånger förr - klart underlägset motståndet. Laget hade blott 37% i bollinnehav, 10-20 i avslutsunderläge (varav 1-8 i avslut på mål), 6-10 i hörnor emot sig. Det såg ungefär lika illa ut i föregående 0-4-förlust här hemma mot Southampton.

Det är inte bara spelet på planen och resultaten i tabellen som har gått emot Sunderland. Laget dras med en fruktansvärd skadelista. Inför senast tillkom namnen Denayer och Pienaar, vilka bara utgör toppen av isberget. Sunderland saknar även sedan förut Cattermole, McNair, Watmore, Kirchoff, Asoro, Anichebe och Rodwell. Med andra ord saknas nio spelare på grund av skador.

Sunderlands troliga startelva: Pickford - Oviedo, Kone, O'Shea, Jones - Larsson, Ndong, Gibson, Borini, Januzaj - Defoe.

Manchester City har hittat tillbaka till vinnarsvängen och det med eftertryck. Trots en på förhand klurig Champions League-duell och tidigt underläge mot Monaco forcerade Manchester City till slut fram en 5-3-seger. Matchen har kallats "en av säsongens bästa CL-matcher". Fantastisk offensiv uppvisning!

Manchester City följde upp med att krossa The Championship-topplaget Huddersfield med 5-1 senast i FA-cupen. När Guardiola-lagets offensiv fungerar så prickfritt som nu är det få lag i Europa som kan försvara sig.

Manchester Citys troliga startelva: Caballero, Sagna, Otamendi, Stones, Fernandinho - Touré, Silva, De Bruyne, Sterling, Sané - Aguero.

Sunderland tillhör förmodligen inte kategorin lag som i nuläget kan stå emot Manchester Citys "totalanfallsfotboll". Gästerna bör såväl dominera alla statistiska kolumner som vinna med minst tvåmålsmarginal.

Fotboll

Sunderland – Manchester City

  • Postad:
    05 mar 2017
    07:49
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 -1.5 (AH)
  • Insats: 3,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 mar 2017
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td