Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tottenham – Everton

Spurs spurtade mot Stoke - Everton har mer vikt bakom uppgången?

Söndagens mest sevärda engelska match drar igång 14:30: Tottenham-Everton. Det är två lag som har optimistiska trender inför våravslutningen.

Tottenham imponerade på alla åskådare i 4-0-vinsten senast hemma mot Stoke. Bryter man ner matchen i analytiska bitar så handlade utgången mycket om två udda saker. Det var dels nästan maxutdelning gällande mål i förhållande till målchanser. Det var dels en fenomenal överprestation i första halvlek. Tottenham kommer att inte att vara lika effektivt i förhållande till målchanser i många fler av lagets matcher/halvlekar framöver. Lagets andra halvlek mot Stoke gav redan den en indikation på första aktens märklighet.

Tottenhams troliga startelva: Lloris - Vertonghen, Dier, Alderweireld - Davies, Wanyama, Dembele, Walker, Eriksen, Alli - Kane.

Everton har funnit gott om både stabilitet och höjd på senaste tiden. Laget har slutat med ojämna bottennapp som var vanliga i höstas. Det har kombinerats med suveräna höjdare som 4-0 mot Manchester City och 6-3 mot Bournemouth. Ser man till Evertons sex senaste ligamatcher har laget 4-2-0. Det är ett bättre facit än Tottenham som har 4-1-1 på sex senaste.

Det är lätt att gilla balansen i Evertons lag. Backlinjen har både nickstyrka (Williams) och inläggsförmåga (Baines), mittfältet har flera rivjärn och längst fram är Lukaku en av Premier Leagues giftigaste med 17 mål på 25 matcher.

Evertons troliga startelva: Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Davies, Schneiderlin, Gueye, Barkley, Lookman - Lukaku.

Det skiljer nio poäng till Tottenhams förmån, men Everton spelar som ett äkta topplag för dagen. Tottenhams urstarka svit på åtta raka ligahemmavinster kan ta stoppp emot ett pånyttfött Everton som är obesegrat i fem raka borta. Stort spelvärde i Everton med Asian Handicap +0.75 till odds 2.20!

Fotboll

Tottenham – Everton

 • Postad:
  05 mar 2017
  07:13
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.75 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,20
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  05 mar 2017
  14:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td