Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atlanta Hawks – Golden State Warriors

Hej NBA och basket vänner!

Efter att enbart ha utnyttjat information och studerat spelrelaterade frågor från denna fantastiska sida så tänkte jag börja dela med mig av mina relationer och erfarenheter från spelvärlden. Detta kommer således inte bli en vanlig rek då jag i framtiden ska visa hur jag lägger upp en strategi och hur jag tar mig an matcher som jag finner intressanta som spelobjekt.

Jag heter, ni kan kalla mig NBAultd tillsvidare och är 41 år. Precis som namnet avslöjar så brinner jag för NBA och om ni inte vet mycket om basket så ska jag göra mitt allra bästa för att få er att få upp ögonen för denna som sagt fantastiska och actionfyllda sport. Jag ska även motbevisa er tvivlare som anser NBA och basket som ett lotterispel. Allting handlar bara om att ha nyaste informationen och lägga ner tiden som krävs för att bli en vinnare. Med det sagt, basket handlar otroligt mycket om matematik!

Jag har hittat 4 st matcher idag som sticker ut och jag väljer marknaden "Totals" när jag lägger mina spel idag. Denna spelform är den överlägset bästa och ett område som bookisarna har det svårt inom, mer om detta framöver!

Matcherna: / Totals / Odds

Atlanta Hawks - Golden State Warriors / U 216.5 / 1.95
Minnesota T.W - Portland T.B / U 214.5 / 1.91
S.A Spurs - Huston Rockets / U 221.5 / 1.91
L.A Clippers - Boston Celtics / U217 / 1.91

Dessa 4 matcher utgör nu stommen och jag ska dela med mig hur jag tänker spela idag, singlarna utgör självklart största insatserna. Jag tycker att bolagen är fel ute i dessa matcher och därför spelar jag även dubblar med oddsen (1.91-1.95) samt lite högre insatser med handikapps totals som följande:

Hawks - G.S.W / U222.5 / 1.47
M.T.W - Portland / U220.5 / 1.48
Spurs - Rockets / U227.5 / 1.50
Clippers - Celtics / U223.5 / 1.46

(Fyrlingen är värd en liten insats = 4.76)

Sedan till mina favoritspel som bokstavligen löper linan ut och även en kort förklaring varför jag valt ut dessa spel idag:

Atlanta Hawks - Golden State Warriors, U205.5 till 3.65 i odds. Denna match- up har på de senaste 5 mötena gått under linan 3 av 5 och sist Atlanta Hawks hade hemmaplan slutade matchen 92-102. Hör och häpna, den målrikaste matchen mellan lagen är på 214p om man går tillbaka fem sista mötena.

Minnesota Timmberwolves - Portland Trail Blazers, U204,5 till 3.50 i odds. Brukar blir väldigt jämna matcher lagen emellan och defensiven har alltid varit bra och stabil, inget lag har vunnit med mer än 6p på de fem sista mötena. Här får man historiskt in 2 av 5 om man väljer U204,5 och till min stora glädje har alla mötena har gått under huvudlinan 214,5p!

San Antonio Spurs - Houston Rockets, U211,5 till 3.55 i odds. Här möts 2 otroligt målglada lag varandra med historiskt sett tar dom alltid ut varandra. Min första tanke är att dom spelar så väldigt lika så försvaret alltid ligger steget före. Vissa lag passar bättre och visa sämre, denna matchup bevisas gång efter gång med lågt tempo och lowscoring. Linan på U221,5 går alltid under och U211,5 till höga 3,55 går under fyra av de fem senaste mötena! Spurs två senaste hemmamatcher mot Rockets: 94-104 och 99-101.

Sist ut för idag L.A Clippers - Boston Celtics, U206,5 till 3.65 i odds. Detta förslag har suttit de två senaste matcherna Clippers haft hemmaplan mot Celtics: 102-93 och 114-90 har slutresultatet skrivits till. Denna match är dock den med störst chans att dra iväg så om man viktar insatsen så placera minst här.

Kortsammanställning: Tycker bolagen är lite generösa med dessa 4 matcher och helt klart finns spelvärden i alla dessa 4 linor. Finns så mycket vi ska diskutera och lära oss framöver men hur ni lägger upp och kombinerar dagens matcher får ni bestämma själv! Jag lägger endast upp mina singelspel under NBAultd i spreadsheet. Skapat detta spreadsheet så vi kan följa spelen tillsammans, mitt personliga behåller jag för mig själv tillsvidare.

/ Det här blir skoj
Basket

Atlanta Hawks – Golden State Warriors

 • Postad:
  06 mar 2017
  21:14
 • Rekare: nbaultd
 • Spel: UNDER 216.5
 • Insats: 0,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Olika
 • Datum:
  07 mar 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-03-06 23:00

Kul att någon tar tag i basketen! Lycka till
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td