Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Leksand – Djurgården

Djurgårdens islossning är väntad och välförtjänt men fortsatt halvtuff prognos - bara tre poäng räknas i Leksand ikväll.

Djurgården hade nyligen tio raka utan trepoängare men formintrycket var långa stunder bättre än så, hade ganska uppenbar otur - och givetvis också en del oskicklighet framåt. Att utdelningen nu kommit är hur som helst väntat: stått som segrare i fem raka. Tight och bra bakåt och bättre självförtroende framåt, övertygade så smått när Malmö besegrades med 4-0 senast. Är på fel sida strecket och ska till Skellefteå i slutrundan - tre pinnar är av yttersta vikt ikväll.

Leksand är riktigt svagt igen. Dubbelmötet mot ett darrigt Frölunda var ett undantag som inte kunde snackas upp, har sedan dess en usel rad med klara förluster mot trubbigt motstånd. Vill väl egentligen klättra förbi Rögle och få sämre rankat kvalmotstånd (undviker förstås gärna Mora...) men det blir tufft, i synnerhet då Rögle står som klar favorit ikväll och troligen vinner. Den heta hemmaperioden är sedan länge över, taffligt här en längre tid.

9-0 i poäng till Djurgården på tidigare möten och nu är intrycket klasskillnad - den klasskillnad som det "ska" vara mellan dessa trupper. Favoritlösningen är vettig till rådande odds.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Leksand – Djurgården

  • Datum:
    07 mar 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td