Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmö – Färjestad

Färjestad har slutat släppa in mål och har nu bra chans på topp-6 - klassisk motivationsvinnare nere i Malmö ikväll!

Färjestad har hållit tätt i fem av sex på slutet, varav de tre senaste med Steen i målet. Extremt imponerande förstås och intrycket har blivit allt bättre. Höll HV under 20 skott senast och överlag fin kemi i Färjestad nu. Är sjua men både Brynäs och Skellefteå är inom räckhåll. Är förstås av stor vikt att ta en direktplats till slutspelet och dagens Färjestad vore ett äckligt motstånd för vilket lag som helst.

Gästar nu ett Malmö som däremot bara väntar på play in, kommer att bli åtta (har en teoretisk chans att gå förbi Färjestad men det har inget givet värde). Förra veckan var svag, kommer närmast från 0-4-torsk på Hovet och var allt annat än bra i torsken i Örebro. Har en del skavanker och exempelvis vilas bröderna Andersson på backplats.

Hemmafördelen kan inte snackas upp och med fet formfördel och uppenbart motivationsplus ska Färjestads favoritskap vara solklart. 2,35 plockas.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Malmö – Färjestad

  • Datum:
    07 mar 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td