Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus & plus hcp

Spel Nr1:

Nuggets -6.5 @ 1.40
Pelicans +12 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 8 Units


Kort motivering:

Jazz och Kings fick kämpa i OT igår för att avgöra segrare i den matchen och jag tycker det är utmärkt att spela emot båda dessa lagen idag.

Kings har trejdat bort sin stora stjärna Cousins till Pelicans och lagets andra stjärna Gay är skadad för resten av säsongen så Kings är nästan helt i tankmode resten av säsongen då man inte kommer vara speciellt bra med som spelarna som finns kvar. Man kommer kunna kämpa sig till någon seger här och där men man kan vara sämsta laget i hela ligan just nu.

Att då ha mardrömsmatchupen här då man ska resa till Denver och den höga höjden, direkt efter man spelade en tuff OT match igår gör att det enligt mig är mycket små chanser att denna matchen blir jämn.

Nuggets är det klart starkare laget overall och man är också bra på sin hemmaplan. Kings har normalt inte kvalitet att hänga med mot Nuggets och nu när man heller inte har ork eller energi efter den tuffa matchen igår så ska det mycket till om Kings kan hålla denna inom 10 tror jag!


--------------------------------------------------

Kings stora stjärna och en av ligans bästa spelare som nyligen trejdades iväg, Cousins, gick just till Pelicans som nu har ligans två bästa big mens som dominerar under korgen. Runt 60 poäng per match brukar dessa herrarna leverera tillsammans och när man har sån extrem kvalitet på sina big mens så blir spelet ganska enkelt då man i pressade situationer kan kasta in bollen till någon av dessa superstjärnorna och dom kommer kunna skapa mycket själv.

Denna grunden gör att Pelicans kommer vara ett mycket bättre lag och man kommer också kunna hänga med i dom flesta matcherna så man har två solida superstjärnor som nästan alltid levererar på hög nivå.

Jazz är också B2B efter den tuffa OT matchen mot Kings igår och man bör därför vara ganska så slitna till dagens match. Pelicans är också B2B men man vann ganska enkelt mot Lakers och behövde inte slita på sina stjärnor som Jazz fick göra.

Tror Pelicans ska ha mycket goda chanser att hålla denna matchen jämn och detta höga hcp:et känns riktigt bra!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus & plus hcp

 • Postad:
  06 mar 2017
  23:17
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  07 mar 2017
  03:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td