promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa – Rangers

Ingen bra status på New York Rangers nu - ett jagande Tampa Bay ska bära ett tydligare favoritskap inatt!

Flera fina insatser av Tampa Bay den senaste tiden. Har poäng i 10 av 12 och här hemma har laget gjort minst 4 mål i fyra av de fem senaste. Trejderna innan deadline var inte alls så förödande för lagets kortsiktiga chanser som vissa vill hävda och nu är det bara tre pinnar upp. Att Tampa kan vara riktigt bra denna årstid är bevisat och toppkedjan leder laget jättebra nu. Tre raka hemmamatcher denna vecka, givetvis en jätteviktig period.

Rangers är verkligen off just nu. Var inte kul hemma mot Montreal senast, 1-4, och det ganska slitna intrycket består. Har gått på en antal tydliga smällar mot rivaler på sistone och när man vann i Boston var det ganska turligt. Skadeläget är definitivt en faktor, Girardi och Grabner är kännbara minus, och Lundqvist är tillbaka på något tveksam status. Den tyngre Rangers-perioden förvånar inte nämnvärt och det är tacksamt att gå emot i denna fas. Visst är bortasiffrorna snygga men svårt att se Rangers sätta sin prägel i Tampa inatt.

Tampas favoritskap är underdrivet. Moneylineoddset är schysst och visst kan Rangers torska tydligt för fjärde gången på de fem senaste.
Ishockey

Tampa – Rangers

 • Postad:
  06 mar 2017
  14:28
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  07 mar 2017
  01:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td