Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers

God Kväll!

Efter gårdagens stålbad så är det bara att kasta sig över nattens matcher som är tre till antalet. Utbudet till trots så finns det värde i en lina vad jag anser och vi fortsätter att spela totals men först en snabb genomgång av vad som hände natten mot tisdag och våra fyra spel.

Atlanta Hawks - Golden State Warrior sänkte vår fina lina på U216,5 redan i 1:a Quarter då man spelade helt utan riktiga försvarspositioner. Självklart går dessutom alla skott i korgen och man landar på sinnessjuka 77p redan efter 12 minuters spel. Resterande 3 Quarters slutar på 153p och vårt spel var riktigt bra pregame.

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers blir inställd, push.

San Antonio Spurs - Houston Rockets slutar 112-110 och vår fina lina på 221,5 får sig en riktig smäll. Här slutade 2:a halvlek med 121p och följde man matchen live kunde man räkna hem vinsten redan i halvlek genom satsa på + spreaden man fick tack vare en fin vald lina före spelstopp. Live är riktigt viktigt om man ska bli en stor vinnare i NBA och MLB.

Knock Out slaget delades ut av Clippers vs Celtic som slutar 116-102. Vår fina pregame lina på U217 orkar inte stå emot sista quartern som slutar med 72p i en match som redan var avgjord. Så sjukt tiltande... Bolagen kom undan igår, suck.

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers, U205.5 till 1.97 i skrivande stund. Lakers är inte bra i år och nu är man dessutom inne i en svacka med 7 raka förluster när man åker till Dallas. Ser man till kvällens match uppställning så luktar det väldigt målsnålt. Mavericks är ett av det bästa försvarande lagen i ligan trots att man vara vinner i snitt 4 matcher av 10 och detta går såklart ut över att man har en väldigt svag offensiv. Historiskt sätt brukar Lakers ha svårt borta mot Mavericks och här luktar det tempofattigt och lowscoring. Finns väldigt många faktorer som backar upp tipset och här bör även U194.5 till höga 3.70 testas. Lagen har inte gått över linan (U205.5) på de fem senaste mötena och Mavericks tillåter väldig få lag att göra över 100p, lägg till att man själv snittar 100.25p/hemmamatch och spelet känns bra.....Men, visste du att Dallas Mavericks också är enda lag som går under linan U185.5 i 71% av sina matcher!?

/ 92-78 ?
Basket

Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers

 • Postad:
  07 mar 2017
  19:10
 • Rekare: nbaultd
 • Spel: UNDER 205.5
 • Insats: 0,00
 • Odds: 1,97
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  08 mar 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här