Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

APOEL Nicosia – Anderlecht

Tursamma cyprioter faller mot kissens talangfulla Anderlecht?

Det är ena delen av Europa mot andra delen av Europa när gästande Anderlecht rest nästan 3000 kilometer för att möta hemmaspelande APOEL Nicosia. Långresan är dock inget som skrämmer ett världsvant Anderlecht som bland annat mötte och 3-1-vann över azerbajdzjanska Qabala.

Kvalitetsmässigt sett skrämmer APOEL inte heller det minsta, trots att APOEL är Cyperns klart bästa lag med 18-5-1 i tabellrad. Men vad säger det? Cypriotiska ligan är enormt svag. Till och med svagare än den svaga grekiska ligan där det är vanligt att Olympiakos dominerar fast sällan håller i Europa.

APOEL slog ut just Olympiakos i Europa League-gruppspelet och lyckades därefter besegra spanska Athletic Bilbao i sextondelsfinalen. Det har emellertid varit med många marginaler som gått vägen - mer tur än spelmässig skicklighet. Siffror backar upp mitt påtstående. APOEL var kraftigt underlägset i båda matcherna mot Athletic Bilbao. APOEL förlorade avsluten i bortamatchen med 3-22 efter 31% bollinnehav, men kom undan med en 2-3-förlust. APOEL förlorade sedan avslutsstatistiken i hemmamatchen med 6-20 och bara 39% boll, men vann med 2-0.

Anderlechts topplacering i Belgien med 17-7-5 i tabellrad är starkare papper än APOEL-raden på Cypern. Anderlecht har radat upp snygga vinster under vintern och början av våren, inklusive utslagning av Zenit i sextondelsfinalen.

Anderlechts svenske anfallare Kiese Thelin konkurrerar om en startplats och kan eventuellt starta ikväll om inte kollegan Teodorczyk väljs före. Det är gynnsamt för anfallsbredden att kunna välja emellan två sådana kort. Anderlechts elva har i övrigt kvalitetsspelare som unge framtidsmannen Tielemans (blott 19 år - redan nyckelspelare!) samt de mer etablerade offensiva essen Hanni och Chipciu.

APOEL Nicosias troliga startelva: Waterman - Ioannou, Astiz, Merkis, Milanov - Morais, Ebecilio, Efrem, Barral, Gianniotas - De Camargo.

Anderlechts troliga startelva: Ruben Martinez - Najar, Spajic, Deschacht, Appiah - Tielemans, Dendoncker, Chipciue, Stanciu, Hanni - Kiese Thelin.

Anderlecht lär ta spelmässigt grepp i likhet med vad Athletic Bilbao gjorde dubbelt om mot APOEL. APOEL lär knappast vara lika tursamt med utgången ännu en gång. Det är hög tid för APOEL-turen att sina ut. Fru Fortuna är ingen trogen kvinna. Hon kan stanna ett tag, men förr eller senare lämnar hon för en annan.

Fotboll

APOEL Nicosia – Anderlecht

  • Postad:
    09 mar 2017
    17:03
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 mar 2017
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td