promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mora – Karlskoga

Det var givet att lyfta fram Mora som klar favorit i duellen mot Karlskoga och det har sannerligen visat sig riktigt - att det tar slut ikväll kan gynna båda lagen...

3-1 borta var rättvist och sedan var det lekstuga här hemma i förrgår, 7-3 till Mora gav faktiskt en ganska bra bild. Mål av samtliga enheter i Mora, vars bredd är ett jättevapen. I grundserien var Mora till slut givet starkare - skiljde 8 poäng men under 2017 har skillnaden varit ännu större, snudd på olika nivåer. Karlskoga har slitit en längre tid och levt mycket på keepern Engelage och toppkedjan. Starka namn men Karlskoga - nederlagstippat inför säsongen - har inte haft bredden och orken för att hålla toppform.

Senast blev klasskillnaden tydlig och nu är det alltså 2-0 i matcher. Karlskoga behöver således vinna tre raka, varav två här i Dalarna... Nej. Det känns som ett omöjligt uppdrag och även om vi naturligtvis inte får höra det utåt är nog känslan densamma hos Karlskoga... Man kommer att få en andra chans mot vinnaren av playoffserien, troligen AIK. Detta upplägg kritiserades en del ifjol, då Tingsryd i denna fas torskade en tuff serie mot AIK och sedan var ett slitet, slaget lag när Leksand väntade. Karlskoga skulle definitivt kunna må gott av den vila som förlust ikväll skulle innebära, den saken är klar.

Toppchans Mora och smidig seger på gång mot ett uppgivet (?) Karlskoga. Helt rätt att gå på -1,5 här.
Ishockey

Mora – Karlskoga

 • Postad:
  09 mar 2017
  11:41
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: Bet35
 • Datum:
  09 mar 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Hockeyallsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo