Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr1:

Bucks - Knicks = OVER 200.5 @ 1.40
Wolves - Clippers = OVER 203.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Det känns som Bucks blir uträknade gång på gång på grund av tunga skador men man kämpar på och nu är formen riktigt god med 7 vinster senaste 10 matcherna. Offensiven är också den på en helt annan nivå än vad man trodde denna säsongen då man snittar 210.2 poäng per match.

Knicks blandar och ger enormt men är på det stora hela ganska highscoring. I 19 av lagets senaste 24 matcher har båda lagen gjort minst 100 poäng i matchen och senaste 3 totalerna har landat på 207, 217 och 218. Snittet för säsongen ligger på 214.5 poäng per match.

Lagens senaste 2 möten, båda i januari, var riktigt highscoring med 209 och 227 poäng totalt.

Tycker det är konstigt att denna grundlinan ligger lägre än lagens snitt, framförallt eftersom båda lagen har bra offensiv form och samtidigt har haft hög score när man möttes för ett par månader sedan. Tror det är goda chanser att båda lagen når 100+ här och då sitter spelet busenkelt!


-----------------------------------------------

Clippers har numera alla stjärnor tillbaka och laget levererar riktigt fin offensiv som man är van vid. Sedan all-star uppehållet så har man gjort 100+ i 6 av 7 matcher, enda missen när man gjorde 97 mot tuffa Spurs. Senast hade man sitt bästa resultat med 116 poäng framåt mot Celtics.

Wolves trodde många på denna säsongen men det har varit en stor besvikelse. Dock så har man fortsatt chansen att kunna knipa den sista slutspelsplatsen och spelet har på slutet varit mycket bättre, 4 vinster senaste 6 matcherna och enda förlusterna är tuffa bortamatcher mot Spurs i OT och Rockets.

Lagen möttes i januari i en match som Wolves vann 104-101 på bortaplan, i den matchen som så saknade Clippers sina två all-stars Paul och Griffin. Båda dessa är ju tillbaka nu och stod för 49 poäng tillsammans i Clippers senaste match.

Känns som Clippers offensiv är 110 pts kapabel i nästan varje match nu och mot ett Wolves som inte har en stabil defensiv så lär man enkelt nå 100+ men hemmalaget har god form så dom kan säkert göra en hel del poäng själva också vilket ska leda till vinst på denna linan tror jag!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

  • Postad:
    08 mar 2017
    22:43
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    09 mar 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td