promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Over

Spel Nr2:

Spurs - Kings = UNDER 204 @ 1.40
Warriors - Celtics = OVER 213.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Kings är som jag skrev senast ligans sämsta lag nu efter traden där Cousins skickades iväg till Pelicans och det har tydligt synts på spelet på slutet då man har problem att ens göra 90 poäng i matcherna. Senast blev det bara 96 poäng mot Nuggets som i stort sett inte spelar någon defensiv i matcherna. Det finns helt enkelt inte kvalitet i laget för att leverera på den här nivån.

Detta vet såklart Spurs om och framförallt lagets coach Popovich vilket gör att han vilar lagets två bästa spelare idag, Aldridge och Leonard. Det är Spurs två klart bästa offensiva spelare men trots det så är Spurs 12 poängs favorit i denna matchen.

Spurs har också en betydligt tuffare match imorgon mot Thunder vilket gör att man vilar sina stjärnor i dagens match mot Kings som man bör vinna enkelt ändå.

Spurs har en av ligans bästa defensiver som man kommer luta sig emot idag när man vilar sina offensiva stjärnor. Kings är usla och Spurs vill bara spela av denna matchen utan att slösa någon onödig energi och det lär vara fokus på den vanligt starka defensiven. Då har Kings problem att komma upp i 90 mot lag som inte ens spelar försvar så det kan bli riktigt tufft idag mot Spurs.

Känns som det är goda chanser att inget lag når 100 poäng här då detta är en avslagen match där Spurs på förhand deklarerat att man bara vill "döda" matchen och vinna utan att riskera någon viktig spelare eftersom man förmodligen skulle vinna denna matchen med 10 poäng om man spelar med sina reserver hela matchen.


---------------------------------------


Warriors har åkt på en tung skada på Durant som kommer missa 1 månad vilket gör laget sämre men man är fortfarande bäst i ligan även utan honom. Nu är man mer eller mindre samma lag som slog nytt rekord med 73 vinster på 82 matcher förra säsongen. När Durant saknas så finns det ju flera andra som med enkelhet kan kliva fram och ta några extra skott så laget ändå levererar kring sitt snitt på 117 poäng framåt.

Celtics fortsätter med sitt offensiva spel och det är väldigt ofta som båda lagen når 100+ i Celtics matcher. Idag bör inte bli något undantag eftersom Warriors har ligans bästa offensiv. Celtics har dock kapacitet att hänga med i denna matchen och bör kunna göra sitt för att klara denna linan.

Tror det är goda chanser att båda lagen når 110 poäng i denna matchen och denna linan ska klaras enkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Over

 • Postad:
  08 mar 2017
  22:45
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  09 mar 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td