Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Skellefteå – Djurgården

Häftig men inte helt oväntad spurt av Djurgården. Är ändå under press inför avslutningen uppe i Skellefteå - intressant lösning här!

Djurgården på 68 poäng, Luleå på 67 och Karlskrona 65. Kruxet för Djurgården är dock att konkurrenterna båda har "enkla" uppgifter och gäller som solklara favorit. Då Karlskrona dessutom slår DIF på målskillnad är det troligt att Djurgården behöver få med sig poäng i norr för att inte trilla ner på fel sida igen. Helt klart är att Djurgården har formen för att lyckas. Efter "otursperioden" har man nu vunnit sex raka, i allt mer övertygande stil. Reideborn i målet har verkligen vuxit och rätt spelare har börjat producera. Värvningen av Bergfors var inte dum.

För Skellefteå lever också poängbehovet. Kan gå förbi Brynäs men framförallt handlar det om att hålla Färjestad bakom sig. Efter smällen nere i Karlskrona reste sig Skellefteå och höll undan mot Frölunda senast men totalintrycket är fortsatt osäkert kring Skellefteå, som lever oerhört mycket på Lindström. Inte samma gamla pondus hos Skellefteå och att man i detta läge ska komma ut och topprestera är ganska avlägset. Förutsatt att Färjestad bränner behöver Skellefteå två poäng för att hålla undan.

Det lär sneglas på resultattavlan här men ett scenario med delad pott efter tre perioder blir intressant att kika på. Det räcker för DIF och kan mycket väl räcka även för Skellefteå - tar dessa bonuspoängen räcker det ju definitivt. Redan i grunden hade det gått att spekulera i en jämn match (mötet här för en månad sedan var tight) och att kryssoddset är "normalt" känns anmärkningsvärt. Bra chans för DIF att lösa poängen och visst erbjuder kryssoddset givet värde.
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Ishockey

Skellefteå – Djurgården

  • Datum:
    09 mar 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här