Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs

Spel Nr2:

Spurs -3.5 @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Spurs vilade sina två bästa spelare, Leonard och Aldridge, igår mot usla Kings eftersom dagens match mot Thunder är tuffare på förhand och man vill ha fullt och utvilat lag till denna matchen. Både Aldridge och Leonard förväntas vara tillbaka för Spurs inatt som nu går för 10:e raka vinsten och 15 vinster senaste 17 matcherna. Eftersom Spurs visste om att det är B2B så vilade man även spelarna som deltog i matchen igår rejält då hela bänken luftades och alla fick spela. Ingen spelare fick spela speciellt mycket heller så det är ingen som kan vara sliten till dagens match.

Thunder har ganska klen form för stunden då man har 4 raka förluster och det problematiska är att samtliga förluster varit mot lag som är utanför slutspelsplats vilket är riktigt klent av Thunder. Westbrook gör vad han kan för sitt Thunder, 58 poäng i matchen senast är otroligt bra men ändå förlust och han är ju ligans bästa scorer. Senaste 6 matcherna har han smått sjuk form med i snitt 44 poäng per match men det är ändå svårt för Thunder att vinna vilket påvisar att laget är ruskigt ihåligt bakom honom.

Spurs har en av ligans bästa defensiver med ett system som sitter som gjutet hos spelarna och att stänga ner motståndarlagets superstjärnor är något av lagets specialitet. Kan man bara hindra Westbrook lite vilket man har stora chanser att göra så är nästan matchen vunnen eftersom Thunder kan ju inte ens vinna när han gör 58 poäng själv. Lite mardrömsmatchup för Thunder här som förmodligen är det laget i ligan som lever mest på 1 spelares prestation och Spurs utmärkta defensiv kan sätta rejäla käppar i hjulet för honom.

Linan är alldeles för lågt satt enligt mig. Den är nog så här försiktigt satt eftersom Spurs är B2B men egentligen så är det inte "riktig" B2B här eftersom Spurs vilade sina viktiga spelare igår och kommer därför fräscha till denna matchen. Thunders form är ju usel och när man inte ens kan slå dåliga lag när Westbrook spelar lysande så är det enligt mig mycket små chanser att man sätter stopp för Spurs vinststreak idag, framförallt eftersom Spurs defensiv är extremt duktiga på att stänga ner spelare som Westbrook.

När lagen möttes för 1 månad sedan så vann Spurs med 14 poäng och man stängde ner Westbrook till "endast" 27 poäng och håller man honom under 30 igen så är det goda chanser för ännu en 10+ seger!


BOL!
Basket

Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs

  • Postad:
    09 mar 2017
    22:23
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -3.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    10 mar 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td