Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IFK Göteborg – IFK Norrköping

Göteborg testas ordentligt av piggare Norrköping?

Det vankas kvartsfinal i Svenska Cupem mellan Göteborg och Norrköping med matchstart 18:30. Det är två lag som har potential att gå hela vägen till titeln. Båda gick igenom gruppspelet som obesegrade.

Göteborg har inte testats speciellt hårt hittills under försäsongen. Laget inledde träningsmatchandet mot ett par tveksamma norska lag. Gamle Hysén imponerade förvisso stundtals, men helhetsintrycket var att spelkvaliteten höll en låg nivå (såväl Göteborg som de norska motståndarna). Sedan gick Göteborg in i gruppspelet där laget gjorde det förväntade - varken mer eller mindre. 6-0-vinsten mot Arameiska Syrianska säger inte så mycket p.g.a. motståndet och 3-2 mot Ljungskile respektive 2-2 mot Sirius får räknas som normalresultat.

Göteborg har alltså inte fått någon stark motståndsprövning. Norrköping blir den tuffaste uppgiften. Frågan är om Göteborg är redo? Samtidigt som matchandet varit milt så har försäsongen varit fysiskt sett mycket krävande. Det började med flera veckors ansträngande styrketräningspass. Målsättningen har varit och är fortfarande att toppa formen till premiären som dock är tre veckor bort. Det finns en klar risk för "tunga försäsongsben".

Norrköping har tränat något lugnare på försäsongen och samtidigt matchat med högre tempo än Göteborg. Norrköping vann bland annat med 6-1 mot Frej och 2-0 mot Hammarby innan Svenska Cupen drog igång. Norrköpings gruppspelsinsats var precis som i Göteborgs fall förväntad/medelmåttig. Norrköping inledde med kryss mot Örgryte (1-1) och Vänersborg (2-2) för att sedan pulverisera Halmstads BK med 7-0 i avslutningen. Den matchen bevisar att Norrköping närmar sig toppformen i raketfart, vilket är logiskt då deras försäsongsträning som sagt har varit lite mindre styrkeinriktad än Göteborgs.

Ett mer piggt, mer formstarkt och generellt mycket kapabelt Norrköping ska definitivt kunna hålla jämna steg med Göteborg - Norrköping med plushcp!

Fotboll

IFK Göteborg – IFK Norrköping

  • Postad:
    11 mar 2017
    14:48
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 +0.25 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    11 mar 2017
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Svenska Cupen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td