Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Minus hcp

Spel Nr1:

Bulls - Rockets = UNDER 232 @ 1.40
Wizards -2.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

Jag tycker linan känns för hög mellan Bulls - Rockets eftersom hemmalagets offensiv går inte att lita på alls, samtidigt så kan dom spela en bra defensiv. Bulls har inte gjort mer än 95 poäng i någon av sina senaste 4 matcher och man har snittat låga 191.5 poäng per match över dessa 4. Innan det fick man bara till 107 poäng framåt på hemmaplan mot en av ligans sämsta defensiver i form av Nuggets.

Rockets är såklart mer highscoring och lever mycket på sitt 3-poängskytte som många gånger är bra, dock så har Bulls varit ligans bästa lag att försvara 3-poängskott senaste matcherna vilket kan innebära problem för Rockets offensiv.

Linan känns väl hög här eftersom Bulls har svårt att nå 100 poäng i sina matcher. Visst är det stor chans att matchbilden blir annorlunda idag mot Rockets som spelar up-tempo men vi har ändå råd med en så hög score som 110-120 här och ändå sätta spelet. Enligt mig är det större chanser att Bulls försöker dra ner på tempot och inget av lagen når 120 poäng vilket ger oss goda chanser att få in spelet!


---------------------------------------------

Kings igen, behöver väl inte återigen nämna att dom numera är ligans sämsta lag, så är det helt klart när man tappat alla sina bra spelare.

Wizards fortsätter spela riktigt bra vilket man gjort en längre tid och nu utmanar man faktiskt Cavaliers i toppen av tabellen i East. Lagets offensiv är lysande då man snittat 116 poäng framåt sina senaste 5 matcher och man har nått 100+ i 29 av sina senaste 30 matcher.

Det kan jämföras med Kings som nu utan sina stjärnor har svårt att nå 100 poäng och man har snittat 95 poäng per match efter 4Q över sin 6 matcher långa loosing streak.

Kings kommer få till det ibland, Wizards kommer snubbla nån gång mot dåliga lag men jag tror inte det blir här. Kings har normalt inte en offensiv som kan hänga med Wizards här och jag tror bortalaget vinner enkelt utan att behöva slita.

Med denna låga linan så kan vi sätta spelet om matchen mot min förmodan skulle bli jämn!



BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Minus hcp

  • Postad:
    10 mar 2017
    22:11
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    11 mar 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td