Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AFC Wimbledon – Milton Keynes Dons

Nygamla AFC Wimbledon slår moderna affärslaget MK Dons?

Det är inte varje dag man kan kalla en match i engelska League One för "stekhet", men AFC Wimbledon-Milton Keynes Dons är och nosar på epitetet.

Det råder stark rivalitet som man skulle kunna skriva många och långa rader om. Kort och gott handlar det hela om fotbollsromantik (AFC) vs fotbollsbusiness (MK) och allt är kopplat till gamla klassiska laget Wimbledon. Vi som följde Tipsextra kommer ihåg Wimbledon. Wimbledon i tre punkter:
1. Vinnie Jones.
2. Tacklingarna.
3. Långbollarna!

Det klassiska Wimbledon hamnade så småningom i trångmål och blev övertaget/omformat till Milton Keynes Dons som dessutom flyttade klubben geografiskt. Skiftet gick inte hem hos klassiska Wimbledons fans. Lösningen? Satsning med en ny klubb (nytt Wimbledon) under namnet AFC Wimbledon.

Även om MK Dons ursprungligen hade ett försprång så har det lilla AFC Wimbledon sakta men säkert jobbat sig uppåt i seriesystemet. Numera tampas lagen i League One och denna säsong är de oerhört jämna. Faktum är att lillebror AFC Wimbledon ligger tre poäng framför MK Dons i aktuell tabell.

För AFC Wimbledon är det enormt viktigt att hamna framför MK Dons och kvällens match är extra historisk. Kvällens match blir första gången någonsin AFC Wimbledon möter MK Dons på hemmaplan. Lagens föregående fyra möten i cupspel och ligaspel har avgjorts på MK Dons hemmaplan.

AFC Wimbledon och dess fans lär behandla matchen som en VM-final. Det är osannolikt att MK Dons kan samla ihop till en lika stark laddning. Gästerna har egentligen allt att förlora ikväll. En förlust är pinsam medan poäng är enligt vad som borde förväntas av en klubb som förut hade ett kapitalförsprång.

AFC Wimbledon störs av en del skademässiga småskavanker, men det är bara en som saknas definitivt i högerbacken Barry Fuller (2476 minuter). MK Dons har värre läge. Gästerna saknar båda ordinarie ytterbackarna Dean Lewington (vänsterback, 2430 minuter) och George Baldock (högerback, 2433 minuter) på grund av avstängningar.

AFC som ligger tre poäng framför i tabellen, har bättre truppläge, har hemmaplansfördel och - inte minst - en enorm vilja att vinna ska vara oddsfavorit. AFC Wimbledon spelas med insatsen tillbaka vid kryss!

Fotboll

AFC Wimbledon – Milton Keynes Dons

  • Postad:
    14 mar 2017
    19:46
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 1 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,99
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    14 mar 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td