Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nashville – Winnipeg

Nashville fick stopp på den sura perioden senast och imponerande - gästas nu av ett snudd på avsågat Winnipeg och hemmaoddset ser bra ut.

Nashville har varit enkla att ranka upp en längre tid. Fyra raka torsk nyligen kom oväntat men schemat var ju jättesvårt och det var inga dåliga insatser. Oerhört bittra förluster mot Chicago och Montreal och sedan enpoängare i Anaheim och Los Angeles. Avslutade sedan den fruktade Kalifornien-trippen med seger i San Jose, stabil insats och välförtjänt utdelning. Hemmaspel nu och här har Nashville vräkt på starkt och med skyhögt underhållningsvärde en längre tid. Svårt att se annat än ett hett Nashville här, natten kan ge en skön lucka igen.

Ridå för Winnipeg efter tre raka hemmaförluster, har nio poäng upp och bara 13 matcher kvar. Behöver vinna snudd på rubbet och det går ju inte. Blev nollat mot formlaget Calgary senast och det om något var nådastöten. Winnipeg har verkligen - och inte alls oväntat - tillhört ligans givna charmgång under säsongen och framtiden känns jättespännande men man har inte haft stadgan och defensiven för att verkligen utmana. Det märks ju inte minst denna årstid. Laget är "streaky" och att Winnipeg ska orka lyfta i motvinden i Nashville nu är svårt att tro på.

Visst är dagens Winnipeg är att betrakta som bräckligt och oddset på Nashville är tilltalande, ska kunna få fin utdelning här. 5-1 i höstas. Målrikt är "förstås" troligt men det skippas, bättre värde i hemmalösningen.
Ishockey

Nashville – Winnipeg

 • Postad:
  13 mar 2017
  12:32
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,08
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 mar 2017
  01:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td