Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + minus hcp

Spel Nr1:

Wolves - Wizards = OVER 207 @ 1.40
Nuggets -8.5 @ 1.43

Totalt odds: 2.06 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Wizards form är lysande för stunden och har faktiskt varit det i månader. Framförallt är det offensiven som flyger fram och man har senaste 5 matcherna snittat 119.4 poäng framåt efter 4Q. Det har blivit OT i 2 matcher vilket gör att snittet är 124.8 men jag tycker det blir fel om man räknar med OT eftersom det är en form av tillfällighet som ibland påverkar utgången på spelen och matcherna. Analysen måste göras för 4Q och normal FT, blir det sedan OT så får man köpa det vare sig det hjälper eller stjälper ett spel, sånt jämnar ut sig i längden. Hur som helst så är det nästan omöjligt att stoppa Wizards offensiv för stunden och jag tror inte att Wolves är kapabla att stänga ner dom här.

Wolves har också dom spelat bra på slutet, kanske bästa för hela säsongen och faktum är att man trots denna fiaskosäsongen har chans att gå till slutspel om formen fortsätter vara bra. På hemmaplan är man klart offensivare och man har gjort minst 103 poäng i 7 av sina 8 senaste hemmamatcher, snittet på dessa är 107.8 poäng.

När lagen möttes i början av året så blev det 217 poäng trots att det endast blev 22 poäng på FT's, det kan enkelt bli 10 poäng till från FT linjen och med den offensiva formen som Wizards har så tror jag denna matchen kommer få en riktigt hög score!


----------------------------------------------------


Lakers är nästa lag att få mardrömsscenariot med B2B + resa och match på den höga höjden och tunna luften i Denver. Det innebär att orken kommer vara extremt begränsad vilket gör att det sämre laget Lakers bör få det mycket svårt att hänga med.

Lakers är också i tankmode nu och vill bara få den här säsongen att ta slut. Man har trejdat bort sin bästa scorer Lou Williams till Rockets och igår bänkade man nästa toppspelare i form av Nick Young då tränaren vill att dom yngre spelarna ska få spela mer mot slutet av säsongen eftersom säsongen redan är körd. Även duktige Loul Deng har bänkats för att yngre spelare ska få chansen.

Det blir lite träningsmatchkänsla över det som är kvar eftersom Lakers inte ens spelar med dom bästa spelarna man har i laget och det gör såklart inget om man förlorar mycket för då ökar det bara chanserna till ett bra pick i draften som kommer. USA sporterna kan bli lite konstiga på det viset eftersom man aldrig kan risker att åka ur, så Lakers och flera lag med dom tjänar nästan på att förlora nu mot slutet av säsongen.

Vi kan också se på resultaten att Lakers inte bryr sig så mycket längre då man förlorat 9 av dom 10 senaste matcherna och igår var man klar favorit på förhand mot usla 76ers men lyckades ändå förlora.

Nuggets ligger för närvarande på den 8:e och sista slutspelsplatsen i west och kommer få kämpa hårt för att behålla den då flera lag jagar bakom och plats 1-7 känns redan klara. Formen är ganska god för Nuggets med 5 vinster senaste 7 matcherna och i senaste hemmamatchen vann man ju mot topplaget Celtics med hela 20 poäng.

Nuggets är klart bättre än Lakers och nu när bortalaget är B2B så man inte har energi här, samtidigt som man inte ens spelar med bästa laget längre så bör ett slutspelsjagande Nuggets vinna denna matchen busenkelt!


BOL!
Spela på Bet365 och få 100% bonus
Basket

Parlay – Over + minus hcp

 • Postad:
  13 mar 2017
  22:55
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,06
 • Bet365
 • Datum:
  14 mar 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td