Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Korkut öppnar korken för Leverkusens potential?

Atletico Madrid mår betydligt bättre än Bayer Leverkusen och precis alla rimliga förutsägelser talar för att spanjorerna kommer att gå till kvartsfinal. Spelläget ikväll? På Leverkusen med stort plushandikapp!

Atletico Madrids försprång med 4-2 från bortamötet gör att det kommer att krävas ett mirakel om Bayer Leverkusen ska kunna hota. Det rådande läget gör att Atletico Madrid tar ovanligt lätt på kvällens match. Viktige anfallaren Kevin Gameiro har precis kommit igång efter en småskada och riskeras inte. Läget hade nog varit annorlunda om inte 4-2. Atletico Madrid har dessutom ett stort frågetecken för mittbacken Stefan Savic som lär stanna på bänken eftersom det inte är värt att nöta max på spelarna.

Förutom de mer eller mindre frivilliga avbräcken så har Atletico Madrid dessutom en nyckelduo avstängd: viktige vänsterbacken Filipe Luís och mittfältaren Gabi. Den sistnämndes frånvaro svider extra eftersom Tiago alltjämt är långtidsskadad. Nödlösningen lär bli att jättereserven Thomas Partey väntas starta centralt. Thomas är - milt sagt - ingen spelare som håller samma nivå som lagkamraterna. Det blir med andra ord en Atletico Madrid-startelva med svagheter över planen: Filipe Luis saknas till vänster i backlinjen, Thomas tvingas användas på mitten och Gameiro lämnar ett tomrum efter sig på anfallsplatsen.

Det finns ytterligare en läcker sidofaktor att beakta gällande Atletico Madrids inställning/energiurladdningen till ikväll: söndagens stora La Liga-match. Atletico Madrid placerar sig fyra i ligan och på söndag vankas match mot trean Sevilla. Atletico Madrid måste vinna matchen mot Sevilla för realistisk chans på tredjeplatsen. Tredjplatsen är viktig då den ger direktplats i Champions League medan fjärdeplatsen bara ger kval till Champions League.

Leverkusen har floppat i Bundesliga. Laget ligger på en tiondeplacering med blott 31 poäng efter 9-4-11 i tabellrad. Det har varit extra illa på vårsäsongen där det har radats upp ett antal förlustmatcher. Att det finns hög potential råder det dock ingen tvekan om. Leverkusen gick helt obesegrat i höstens Champions League-gruppspel mot Monaco, Tottenham och CSKA Moskva. Offensivt sett finns ett flertal läckra lirare (Kampl, Bellarabi, Chicharito) som knappast motsvarar Leverkusens nuvarande blyga Bundesliga-placering.

Leverkusen genomförde nyligen ett tränarbyte från sparkade Roger Schmidt till den nye huvudansvarige Tayfun Korkut. Korkut gick in och gjorde första matchen som huvudansvarig senast hemma mot Werder Bremen (1-1). Leverkusens prestation kan betecknas som godkänd i den kryssmatchen. Sannolikheten är stor att det blir ännu lite bättre här med fler träningar och längre tid under Korkuts ledning. En sak som i vilket fall är synnerligen säker: Leverkusens trista ligaplacering gör att denna Champions League-match definitivt är veckans höjdpunkt. Leverkusen kommer att ge 100% ikväll.

Det är sällan man får ett högt Asian Handicap (+1.00 i det här fallet) på ett lag som har mer att spela för än motståndet - ett motstånd som saknar flertalet nyckelspelare i startelvan och går vidare även vid ett kryssresultat... Leverkusen spelas med Asian Handicap +1.00 @2.01!

Fotboll

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

 • Postad:
  15 mar 2017
  16:15
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.00 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 mar 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lokalime 2017-03-15 23:00

Snyggt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td